Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ON COURT RIO TENNIS CLUB: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-10 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΑ LEGO ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ

ON COURT RIO TENNIS CLUB: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όχι μόνο τένις στο Πλατάνι

Μια αναπάντεχη και νεωτεριστική εκπαιδευτική πρόταση κάνει το On Court Rio Tennis Club στα παιδιά της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής στις γνώριμες πανοραμικές εγκαταστάσεις του στο Πλατάνι: Καθιερώνει μαθήματα ρομποτικής! Μετά την μεγάλη ανταπόκριση διοργανώνει δεύτερο κύκλο κατασκευών, με τμήματα για παιδιά 5-10 ετών.

 

Σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζεται η σημασία της ένταξης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και της δημιουργίας κατάλληλων εκπαιδευτικών συνθηκών για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών, ώστε να προετοιμαστούν οι επιστήμονες του αύριο και όχι μόνο… Στα μαθήματα ρομποτικής τα παιδιά  μαθαίνουν πως μπορούν να δώσουν «ζωή – κίνηση» στις κατασκευές τους μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή αποκτώντας δεξιότητες προγραμματισμού, engineering (σχεδιασμός και κατασκευή) και επίλυσης προβλημάτων (problem solving). Ταυτόχρονα, μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά και να υλοποιούν projects.

Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός, συνεργασία, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής στο ΟnCourt Rio Tennis Club. Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με Lego Wedo. Το WeDo Activity Pack επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν ως μικροί επιστήμονες, μηχανικοί, μαθηματικοί και συγγραφείς, παρέχοντάς τους τα εργαλεία τις ρυθμίσεις και τις δραστηριότητες για την ολοκλήρωση των διαθεματικών project. Χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά, οι μαθητές καλούνται να κατασκευάσουν και να προγραμματίσουν ένα ρομποτικό μοντέλο και στη συνέχεια χρησιμοποιούν το ρομποτικό μοντέλο για διάφορους σκοπούς, ανάλογα με το θέμα της δραστηριότητας και επικεντρώνονται στην επιστήμη, την τεχνολογία, τα μαθηματικά ή τη γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα εξής τηλ: 2610-911364 6972266237

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View