Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Νοσοκομείο Πύργου: Αναμένοντας τους γιατρούς...

Νοσοκομείο Πύργου: Αναμένοντας τους γιατρούς...

Ηλεία

Τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου, δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Ωστόσο πολύ σύντομα αναμένεται να αναλάβει υπηρεσίας ο Παθολόγος που έχει προσληφθεί, καλύπτοντας μια από τις κενές οργανικές θέσεις στο Νοσοκομείο του Πύργου. Η προσθήκη του στο ιατρικό δυναμικό του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Πύργου θα δώσει μεγάλη «ανάσα» στην Παθολογική Κλινική, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού και είναι από τις κλινικές με τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου, έχει ήδη υποβάλει αίτημα στην 6η ΥΠΕ για την ενίσχυση με τέσσερις ακόμα Επικουρικούς γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων, η πρόσληψη των οποίων θα δώσει λύσεις σε πολλά από τα λειτουργικά προβλήματα διαφόρων Τμημάτων και Κλινικών, οι εργαζόμενοι των οποίων, καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να «σταθούν όρθια» και να προσφέρουν υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ηλείας.

Εν αναμονή του Υποδιοικητή, στο Νοσοκομείο Κρεστένων

Εξάλλου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, εμφανίστηκαν μπροστά από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, οι υποψήφιοι για την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κρεστένων. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ακύρωση της πρώτης προκήρυξης, τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοινώθηκε νέα πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία ανταποκρίθηκαν 20 περίπου ενδιαφερόμενοι.

 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being