Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Συνεχίζεται η μετακόμιση στο ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας-Η σειρά της Παθολογικής για το πολυώροφο-Τι άλλο ακολουθεί

Συνεχίζεται η μετακόμιση στο ΓΚΝΠ Άγιος ...

Από χθες ξεκίνησε η μετεγκατάσταση της κλινικής

Ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται σήμερα η μετεγκατάσταση της Παθολογικής Κλινικής του ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας" στο πολυώροφο κτίριο, που ανακαινίστηκε ριζικά και ενισχύθηκε στατικά, λόγω των ζημιών που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός του 2008. Ήδη στο νέο κτίριο έχει μεταφερθεί η Καρδιολογική.

 

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει η μεταφορά του Τμήματος Χημειοθεραπείας και του Αιματολογικού. Τα δύο αυτά τμήματα θα μεταφερθούν σε άλλους χώρους (εκεί που ήταν η Καρδιολογική στο διώροφο κτίριο έμπροσθεν του πολυώροφου).

Ήδη στο ισόγειο του επταώροφου έχει μεταφερθεί το φυσικοθεραπευτήριο ενώ στο ιδιο χώρο μεταφέρεται και το ενδοσκοπικό.

"Μετά την μεταφορά της Παθολογικής και των άλλων δύο μονάδων (Αιματολογικό, Χημειοθεραπεία, θα ξεκινήσουν διαδικασίες προτετοιμασίας (αναδιαμορφώσεις κλπ.) για την μετεγκατάσταση του 409. Καλώς εχόντων των πραγμάτων υπολογίζουμε η έναρξη της μετεγκατάστασης που θα είναι "πακέτο" στην περίπτωση του 409, να γίνει στις αρχές Απριλίου, πιθανότατα το πρώτο ΣΚ του μήνα", έχει πει στο thebest.gr o Διοικητής του Νοσοκομειου Θ. Σερεμέτης

Ως προς τη μετακόμιση του Νοσημάτων Θώρακος η Διοίκηση την τοποθετεί μετά το Πάσχα.

Ο Θεόδωρος Σερεμέτης ως προς το θέμα της χρηματοδότησης αναφέρει ότι η μετεγκατάσταση εξελίσσεται απρόσκοπτα, ωστόσο έχουν ζητηθεί επιπλέον χρήματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν δοθεί. "Πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο όπως γνωρίζετε έχουμε δώσει το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε επιπλέον χρηματοδότηση".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being