Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε μετά από 2 παρατάσεις το έργο "Ολόκληρος Σαίξπηρ ή τίποτα»

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε μετά από 2 παρατάσει...

Η τελευταία παράσταση ήταν την Τρίτη το βράδυ στο act

Συνεχώς sold out ήταν η κωμική παράσταση με τίτλο "Ολόκληρος Σαίξπηρ ή τίποτα» που παρουσιάστηκε στο θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, από την Ερασιτεχνική Θεατρικής ομάδα Σκαλέτα.

Οι παραστάσεις του έργου πήραν για ακόμα μια φορά συνεχόμενη παράταση, ωστόσο και πάλι πολλοί δεν πρόλαβαν να δουν και να απολαύσουν το έργο. Η τελευταία παράσταση δόθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 το βράδυ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για μια ομάδα με πολύ κέφι, χιούμορ, ζωντάνια και πάθος γι’ αυτό που κάθε φορά παρουσιάζουν στη θεατρική σκηνή.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα ΣΚΑΛΕΤΑ με σκηνοθέτιδα και δασκάλα τη Γεωργία Ηλιοπούλου φέτος μελέτησε τον Σαίξπηρ και ετοίμασε μια κωμική παράσταση βασισμένη στο σύνολο του έργου του μεγαλύτερου θεατρικού συγγραφέα όλων των εποχών. Το έργο του Άγγλου θεατρικού βάρδου Σαίξπηρ επηρέασε το θέατρο και την λογοτεχνία, ενέπνευσε συγγραφείς και μουσικούς, ζωγράφους και μελετητές της ανθρώπινης φύσης. Όλο αυτό το Σαιξπηρικό πνεύμα αποδόθηκε στην παράσταση από τους ηθοποιούς της ομάδας Σκαλέτα, με πολλές δόσεις χιούμορ μεταφέροντας το κοινό σε όλα σχεδόν τα έργα του Σαίξπηρ.

Η ομάδα ήδη έχει στα σκαριά την επόμενη παράσταση της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture