Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από αυτή την Πέμπτη έρχεται και στην Πάτρα το "Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου" με την Μπρι Λάρσον -ΔΕΙΤΕ ΣΚΗΝΕΣ

Από αυτή την Πέμπτη έρχεται και στην Πάτ...

Σε διανομή της Tanweer

Μαζί με την έξοδο του στις ΗΠΑ, θα δούμε και στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, από αυτή την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, το περιπετειώδες όσο και ακριβό φιλμ «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου - Kong: Skull Island».

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στο φιλμ με το εντυπωσιακό τρέιλερ και την ταλαντούχα ομάδα των πρωταγωνιστών, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χίντλστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, η βραβευμένη με Όσκαρ για το «Δωμάτιο» Μπρι Λάρσον, ο Τζον Γκούντμαν και ο Τζον. Σ. Ράιλι. Το διεθνές καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους Τιάν Τζινγκ, Κόρεϊ Χόκινς, Τζέισον Μίτσελ, Τζον Ορτίθ, Τόμας Μαν, Σία Γουίγκαμ, Τόμπι Κεμπέλ και Γιουτζίν Κορδέρο. Ο Βογτ-Ρόμπερτς σκηνοθετεί από ένα σενάριο των Μαξ Μπόρενσταϊν, Τζον Γκάτινς, Νταν Γκίλροϊ και Ντέρεκ Κόνολι.

Η ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου 2017, σε 2D και 3D, σε διανομή από την Tanweer, η οποία φρόντισε να μας αποστείλει πέντε film clips για να πάρουμε μία καλή πρώτη γεύση από το φιλμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture