Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Δεν είναι μια αρνητική έκλειψη αυτή που κορυφώνεται σήμερα αργά το βράδυ, αντιθέτως, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου ξυπνά νέο δημιουργικό δυναμικό και υπάρχει η δυνατότητα αυτή την εποχή για εποικοδομητικές κινήσεις, πρόοδο ανοίγματα και πρωτοβουλίες. Έμφαση δίνει κυρίως σε θέματα παιδιών, δημιουργίας, επιχειρηματικότητας, διασκέδασης, ενασχόληση με το θέαμα.

Ταύρος

Σήμερα αργά το βράδυ κορυφώνεται η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου, που είναι σεληνιακή, και η οποία δίνει έμφαση αυτή την εποχή κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Δεν είναι τόσο αρνητική έκλειψη, ωστόσο οι γεννημένοι κοντά στις 13/5 ίσως περνάτε κάποιες οικογενειακές ή ψυχολογικές κρίσεις αυτή τη περίοδο.

Δίδυμοι

Η πρώτη έκλειψη της περιόδου, που είναι σεληνιακή, κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, και επηρεάζει κυρίως θέματα μάθησης, επικοινωνίας, συμφωνιών, μετακινήσεων αλλά και τις σχέσεις σας με συγγενείς, συμμαθητές γείτονες. Η επιρροή της δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική, αντιθέτως, μπορεί να παρουσιάζεται πρόοδος στα παραπάνω, ένα χάος ωστόσο δεν λείπει με τις εκλείψεις.

Καρκίνος

Η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα αργά το βράδυ, σηματοδοτεί μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, όπως επίσης σε αγορές και πωλήσεις. Επειδή δεν είναι μια αρνητική έκλειψη, μπορεί αυτή την εποχή να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων. Παράλληλα, επηρεάζει και θέματα αξιών, και ασφάλειας υλικής και συναισθηματικής.

Λέων

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα αργά το βράδυ η έκλειψη Σελήνης, πολύ σημαντική βέβαια για εσάς, ενώ η επιρροή της δεν είναι αρνητική. Έτσι, σηματοδοτεί μια εποχή που κάνετε ξεκινήματα, παίρνετε πρωτοβουλίες και εκπληρώνετε ορισμένα θέλω σας – εποικοδομητική η επιρροή της. Βέβαια οι γεννημένοι κοντά στις 15/8 ίσως περνούν ορισμένες προσωπικές κρίσεις.

Παρθένος

Με την έκλειψη Σελήνης, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, φαίνεται να βρίσκεστε σε μια περίοδο που κλείνουν κύκλοι στη ζωή σας ή ολοκληρώνετε ορισμένα θέματα, καθώς γίνεται στον τελευταίο σας οίκο. Παράλληλα, είναι εποχή όπου ίσως έχετε αυξημένη ανάγκη για απομόνωση και ησυχία, ενώ κάνετε απολογισμούς. Ανάγκη για ορισμένες θυσίες.

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ δεν είναι άσχημη, αντιθέτως, φαίνεται να βοηθά αυτή την εποχή να προχωρήσουν ορισμένα σχέδιά σας και να ανοίξει η ζωή σας – μια εποικοδομητική επιρροή. Παράλληλα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις και δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα και σε ό,τι εναλλακτικό. Πιθανή κάποια κρίση σε φιλίες ωστόσο.

Σκορπιός

Σημαντική για τα επαγγελματικά σας αυτή η έκλειψη που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο εξελίξεων και προόδου, καθώς δεν είναι αρνητική η επιρροή της. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πράγματα, αρκεί να πάρετε πρωτοβουλίες, να λειτουργήσετε πιο καινοτόμα και να φανείτε υπεύθυνοι, σοβαροί και εργατικοί.

Τοξότης

Φαίνεται να σας ευνοεί η έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, καθώς σχηματίζει πολλές θετικές όψεις, κι έτσι είναι μια εποχή εποικοδομητική, όπου προχωράτε σε ανοίγματα. Έμφαση δίνει σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Δεν λείπει ένα αίσθημα ματαιότητας αυτή τη περίοδο, ίσως χάνεται προσωρινά το όραμά σας, για να το βρείτε σε νέο επίπεδο.

Αιγόκερως

Κορυφώνεται σήμερα αργά το βράδυ η πρώτη έκλειψη της περιόδου, που είναι σεληνιακή, η οποία δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά αυτή την εποχή, κι έτσι μπορεί να προχωράτε σε σημαντικές κινήσεις κυρίως σε ζητήματα, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων, διατροφής, ασφαλειών κλπ. Μια έκλειψη που επίσης σας βάζει να ψαχτείτε βαθύτερα.

Υδροχόος

Μια έκλειψη σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτή που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία σηματοδοτεί μια περίοδο με εξελίξεις στον τομέα αυτό, ενώ ίσως κάτι αλλάζει στον τρόπο που λειτουργείτε στην κοινωνική σας ζωή – δεν λείπει ένα αίσθημα ανισορροπίας. Σημαντικές εξελίξεις ειδικά για τους γεννημένους κοντά στις 11/2.

Ιχθύες

Λόγω της έκλειψης Σελήνης που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, αυτή την εποχή μπορεί να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα εργασιακά και υγείας/διατοφής – δεν είναι μια αρνητική έκλειψη, γι’ αυτό υπάρχει η δυνατότητα για εποικοδομητικές κινήσεις κι εξέλιξη. Επίσης ίσως αλλάζει το πρόγραμμά σας το καθημερινό. Έμφαση και σε ζητήματα κατοικίδιων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being