Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζεται έως τις 18 Φεβρουαρίου η έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη

Πάτρα: Συνεχίζεται έως τις 18 Φεβρουαρίο...

Πρόκειται για την αξιόλογη έκθεση με έργα Δασκαλάκη, Μαδένη και Ρόρρη

Είναι γεγονός ότι η έκθεση με έργα μεγάλων κυρίως διαστάσεων τριών σύγχρονων εικαστικών δημιουργών, των Στέφανου Δασκαλάκη, Μιχάλη Μαδένη και Γιώργου Ρόρρη που εγκαινιάστηκε στις 7 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών στην Μαιζώνος, είναι ξεχωριστή και με μεγάλο εικαστικό ενδιαφέρον.

Λογικό λοιπόν ήταν οι επικεφαλής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ο πρόεδρος Βασίλης Θωμόπουλος και η υπεύθυνη της Πινακοθήκης Γιάννα Παναγοπούλου) ν’ αποφασίσουν την παράταση της έκθεσης. Έτσι η εντυπωσιακή αυτή εικαστική ενότητα που την έχουν επισκεφθεί πολλά σχολεία και φιλότεχνοι, δεν ολοκληρώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά συνεχίζεται και παραμένει ανοικτή έως και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Η παράταση της έκθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω της συνεχούς προσέλευσης από το κοινό της πόλης και της ευρύτερης  περιοχής, καθώς και από μαθητές σχολείων και εκπαιδευτικούς.

Τα έργα της έκθεσης παραχωρήθηκαν ευγενώς από την Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου, το Μουσείο Βορρέ, τους συλλέκτες Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα (Διευθύντρια Εθνικής Πινακοθήκης), Σωτήρη Φέλιο, Θανάση Μιχαηλίδη, Γιώργο και Αλίνα Δημαράκη. Να θυμίσουμε πως στο πλαίσιο λειτουργίας της έκθεσης, διοργανώθηκαν και live επισκέψεις και ξεναγήσεις από τους παραστατικούς δημιουργούς της ανθρωποκεντρικής αυτής ζωγραφικής, τους Στέφανο Δασκαλάκη, Γιώργο Ρόρρη και Μιχάλη Μαδένη.

Για όσους ακόμα δεν έχουν προλάβει ή δεν γνώριζαν για την παράταση, σπεύστε, αξίζει τον κόπο.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο: 10.00π.μ -3.00μ.μ

Τρίτη και Παρασκευή : 6.00μ.μ-9.00μ.μ

Κυριακή & Δευτέρα: κλειστά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Εντυπωσιακή η έκθεση Μαδένη, Ρόρρη και Δασκαλάκη στην Πάτρα - Την επισκέπτονται και μαθητές σχολείων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture