Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα κάνει ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή μέχρι τις 25/2, ένα διάστημα που θα δείτε φίλους και γνωστούς, θα γνωρίσετε κόσμο, ενώ κινητικότητα θα υπάρχει και σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Εναλλακτικές ενασχολήσεις και πληροφορίες. Φρέσκες ιδέες. Εντατική επίσης ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ερμής και θα φέρει κινητικότητα στα επαγγελματικά σας μέχρι τις 25/2, ένα διάστημα με επαφές, συζητήσεις, ιδέες, συμφωνίες. Παράλληλα, θα επικοινωνήσετε περισσότερο με το κοινό και θα φανείτε δημοσίως με τις ιδέες και τον λόγο σας. Ιδανική περίοδος για να στείλετε βιογραφικά και να κάνετε επαφές με άτομα εξουσίας.

Δίδυμοι

Θα προσφέρει ιδιαίτερη διαύγεια νου ο Ερμής απ’ τον Υδροχόο από σήμερα έως τις 25/2, ένα διάστημα ιδανικό για μελέτη, συγγραφή και διδασκαλία. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Ακόμα κινητικότητα θα παρουσιαστεί σε θέματα νομικών και σπουδών/εκπαίδευσης. Πολλές συζητήσεις πολιτικές και φιλοσοφικές.

Καρκίνος

Από σήμερα που αλλάζει ζώδιο ο Ερμής θα δοθεί έμφαση σε ζητήματα οικονομικά μέχρι τις 25/2, ένα διάστημα με κινητικότητα, συζητήσεις, επαφές, ρυθμίσεις και συμφωνίες γύρω από θέματα κυρίως δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, συντάξεων, κληρονομικών κλπ. Παράλληλα, θα είναι μια ψυχαναλυτική περίοδος με ιδιαίτερη διαύγεια και κατανόηση ψυχολογική κι εσωτερική.

Λέων

Αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες θα φέρει η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, ο οποίος μέχρι τις 25/2 θα κάνει ενδιαφέρουσα και κινητική την κοινωνική σας ζωή. Πολλή κουβεντούλα με τους άλλους, νέες σχέσεις και συνεργασίες. Η σκέψη σας θα είναι περισσότερο εστιασμένη στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά.

Παρθένος

Θα φέρει κινητικότητα στα εργασιακά σας η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος από σήμερα έως τις 25/2 θα δώσει την ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Αρκετά επικοινωνιακή η καθημερινότητά σας γενικά. Παράλληλα, θα πληροφορηθείτε για θέματα υγείας και διατροφής, ή θα συναντήσετε επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση και με τα κατοικίδια.

Ζυγός

Την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες, για διασκέδαση και εξόδους θα φέρει ο Ερμής απ’ τον Υδροχόο από σήμερα έως τις 25/2, ένα διάστημα ευχάριστο και με αρκετό φλερτ. Ωραία η επικοινωνία στα ερωτικά. Επίσης θα έχετε δημιουργικές ιδέες και διαύγεια νου. Καινούργια χόμπι. Η σκέψη σας θα βρίσκεται αρκετά σε θέματα παιδιών.

Σκορπιός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μέχρι τις 25/2 θα φέρει κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, ένα διάστημα με πιθανές συμφωνίες, αγοραπωλησίες, μετακομίσεις, κλπ. Καλύτερη η επικοινωνία με τους δικούς σας. Παράλληλα, ο νους σας θα είναι περισσότερο εστιασμένος στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας. Ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Τοξότης

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο σήμερα και θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή τη ζωή σας μέχρι τις 25/2, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, αρκετή κουβεντούλα, ενώ είναι πιθανές και συμφωνίες. Ακόμα, θα είναι μια εποχή με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση. Αρκετές επίσης μετακινήσεις και κάποια ταξιδάκια. Πολλές ιδέες. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Αιγόκερως

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, ο οποίος για αρκετές εβδομάδες σας έκανε ιδιαίτερα ομιλητικούς και κινητικούς. Τώρα θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα, έως τις 25/2, ένα διάστημα με διάφορες συζητήσεις, συμφωνίες, συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις. Ιδέες για νέα έσοδα. Η σκέψη και ο λόγος σας θα απασχοληθούν με θέματα αξιών.

Υδροχόος

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο νοητικός Ερμής και θα κάτσει μέχρι τις 25/2, ένα διάστημα ιδιαίτερα επικοινωνιακό και ζωηρό, ενώ θα σας προσφέρει διαύγεια στο νου και πολλές ιδέες. Ιδανική εποχή για διάβασμα και γράψιμο. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Πολλές επίσης μετακινήσεις ή και κάποια ταξιδάκια. Βόλτες, συναντήσεις. Ευνοούνται αγορές συσκευών επικοινωνίας.

Ιχθύες

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 25/2, σας βάζει σε μια περίοδο όπου θα κλείσετε ορισμένα θέματα, γραφειοκρατικά ή άλλα, και θα ολοκληρώσετε κάποιους κύκλους. Η σκέψη σας θα είναι στραμμένη περισσότερο στο μέσα σας, σε θέματα ψυχικά, πνευματικά αλλά και καλλιτεχνικά. Ανάγκη απομόνωσης. Μηνύματα στα όνειρα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being