Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 30 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Με υπνηλία και με “φευγάτη” διάθεση ξεκινά η εβδομάδα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα μέχρι το  μεσημέρι να σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από πιέσεις και υποχρεώσεις, κάτι που σήμερα είναι πιθανό να καταφέρετε. Καλή μέρα για ό,τι καλλιτεχνικό, φιλανθρωπικό και πνευματικό. Προσοχή σε ορισμένες αυταπάτες, παρασκήνια και ψυχικά μπερδέματα.

Ταύρος

Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να δείτε φίλους και γνωστούς, να δικτυωθείτε, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, αλλά μέχρι και το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε και ορισμένα μπερδέματα. Ευκαιρία επίσης για σερφάρισμα στο ίντερνετ και στα social media. Λόγω της υπερβατικής συνόδου Σελήνης-Ποσειδώνα, κάνετε όνειρα για το μέλλον.

Δίδυμοι

Με μια θολούρα, υπνηλία και σύγχυση ξεκινά η εβδομάδα, λόγω της συνόδου Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία επίσης μέχρι και το μεσημέρι εφιστά τη προσοχή σε μπερδέματα, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο και με άτομα εξουσίας. Ίσως θέλετε να ξεφύγετε από ορισμένες υποχρεώσεις, και δημιουργείτε περιπλοκές έτσι. Μάθετε να θυσιάζεστε για τους άλλους.

Καρκίνος

Ονειρικά ξεκινά η εβδομάδα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να σας βάζει σε “φευγάτο” και “ταξιδιάρικο” mood. Αρκετός ρομαντισμός και καλλιτεχνική έμπνευση. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα σε θέματα εκπαίδευσης, διδασκαλίας, συγγραφής, αλλά και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, όπως και σε νομικά ζητήματα. Συνολικά θα είναι πιο άνετη μέρα.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα οικονομικά, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε ορισμένα μπερδέματα σε διάφορες συναλλαγές. Ίσως πρέπει να διαθέσετε κάποια ποσά για άλλους. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα, με αρκετό ρομαντισμό, και με ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Κοινωνική η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ το κλίμα είναι πιο ήπιο και αρμονικό. Εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες. Η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα δε, προσφέρει ρομαντισμό και καλλιτεχνική έμπνευση. Το πρωί όμως προσέξτε ορισμένα μπερδέματα, αλλά και τη σύγχυση, την υπνηλία και τη θολούρα.

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι προσέξτε τα μπερδέματα στο χώρο εργασίας και σε καθημερινές δουλειές, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί θολούρα και ένα μικρό χάος. Ωστόσο είναι ήπιο το κλίμα γενικά και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο παραγωγική. Έμφαση δίνει η Σελήνη σήμερα και σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλά και στα κατοικίδια.

Σκορπιός

Δημιουργική και αρκετά ρομαντική μέρα, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να σας κάνει να ονειρεύεστε και να προσφέρει όμορφες και υπερβατικές στιγμές έρωτα αλλά και τέχνης. Είναι πιθανό σήμερα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να κάνετε σπορ και χόμπι.

Τοξότης

Λόγω της συνόδου Σελήνης-Ποσειδώνα μέχρι το μεσημέρι, θα πρέπει να προσέξετε τη θολούρα και την υπνηλία, όπως και τα μπερδέματα, ψυχολογικά ή πρακτικά. Ωστόσο μαλακώνει η ψυχολογία σας και το κλίμα. Έμφαση δίνει σήμερα η Σελήνη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Ευκαιρία να αποτραβηχτείτε και να ησυχάσετε στο σπίτι.

Αιγόκερως

Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά μπερδέματα μέχρι το μεσημέρι με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία θολώνει το νου, ενώ και στις μετακινήσεις ίσως υπάρξει ένα χάος. Προσέξτε τα μπερδέματα και σε συναλλαγές και συνεννοήσεις. Κινητική μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις, ιδέες, αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο.

Υδροχόος

Ήρεμη αναμένεται η σημερινή μέρα και θα μπορέσετε να απολαύσετε την ησυχία, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις, το αίσθημα ασφάλειας. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, σε αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές, ενώ μέχρι το μεσημέρι με τη σύνοδό της με τον χαοτικό Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε μπερδέματα και απώλειες.

Ιχθύες

Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σήμερα, μια σύνοδος που κυρίως μέχρι και το μεσημέρι σας βάζει σε διάθεση για ονειροπόληση και φυγή, ενώ υπάρχει αυξημένη υπνηλία και θολούρα, κάτι που μπορεί να φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Αρκετός όμως ρομαντισμός και καλλιτεχνική έμπνευση. Μέρα ξεκινημάτων, πρωτοβουλιών και ορισμένων αποφάσεων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being