Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου

Ζώδια

Κριός

Αυξάνει μεν το χιούμορ και την αισιοδοξία αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Δία, αυξάνει όμως και την αφέλεια και την επιπολαιότητα. Ειδικά μάλιστα στα επαγγελματικά, προσέξτε για δυο μέρες ακόμα  την αμέλεια. Επίσης προσέξτε χονδροειδείς και υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να χαλάσουν την κοινωνική σας εικόνα και την ισορροπία στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Μια όψη αισιόδοξη μεν, το τετράγωνο Ήλιου-Δία που θα λειτουργεί για ακόμα δυο μέρες, όμως είναι και μια επιρροή που μπορεί αυτές τις μέρες να σας κάνει αμελείς στη δουλειά, σε θέματα υγείας αλλά και σε ζητήματα νομικών και σπουδών – φροντίστε να μην λειτουργείτε επιπόλαια στα παραπάνω, και αποφύγετε ακρότητες διατροφικές και συνηθειών.

Δίδυμοι

Κάποιες υπερβολικές συμπεριφορές δεν λείπουν αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία, αν και είναι μια όψη που κάνει πιο χαρούμενα τα συναισθήματα. Ωστόσο για δυο ακόμα μέρες φροντίστε τα όρια να είναι πιο σωστά. Η επιπολαιότητα και η υπερβολική πίστη μπορεί να λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά, τόσο σε θέματα οικονομικά, ερωτικά ή άλλα.

Καρκίνος

Χρειάζεται προσοχή στην αφέλεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία, όπως επίσης και οι υπερβολικές αντιδράσεις, μια όψη που για δυο ακόμα μέρες μπορεί να σας ωθεί σε διάφορες ακρότητες, οι οποίες ίσως χαλάσουν τις ισορροπίες στις σχέσεις. Μην είστε αμελείς με τους άλλους, με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους δικούς σας. Υπάρχει χιούμορ ωστόσο.

Λέων

Βγαίνει ο large εαυτός σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία, μια όψη που προσφέρει χιούμορ κι αισιοδοξία, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξετε για δυο ακόμα μέρες να μην πείτε “χοντρά” κι επιπόλαια λόγια, αλλά και να μην είστε αμελείς στη δουλειά σας και με κάποιες λεπτομέρειες. Επίσης προσέξτε διατροφικές ακρότητες.

Παρθένος

Αν και το ζώδιό σας είναι συνετό στα οικονομικά, αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να κάνετε διάφορες σπατάλες και επιπόλαιες κινήσεις – επίσης μην είστε αφελείς. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες τις ακρότητες στα ερωτικά, ίσως και κάποιες “χοντράδες”. Βέβαια είναι μια όψη που αυξάνει το χιούμορ.

Ζυγός

Άμεσα σας επηρεάζει αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Δία, μια όψη που φέρνει χαρά μεν, όμως ωθεί σε υπερβολικές αντιδράσεις και σε διάφορες ακρότητες ή θεατρινισμούς – βάλτε καλύτερα όρια. Επίσης για δυο ακόμα μέρες προσέξτε την αφέλεια, αλλά και να μην είστε αμελείς κι επιπόλαιοι με την οικογένεια ή σε ζητήματα σπιτιού και προσωπικά.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία αυτές τις μέρες αυξάνει το χιούμορ και την ευδιαθεσία, όμως ταυτόχρονα μπορεί να σας κάνει να πείτε πράγματα υπερβολικά, που ίσως λειτουργήσουν εναντίον σας τελικά. Γι’ αυτό για δυο ακόμα μέρες προσέξτε τα επιπόλαια λόγια, αλλά και την αφέλεια, όπως επίσης και την επιπολαιότητα σε διάφορες συναλλαγές.

Τοξότης

Μέρες με αρκετές σπατάλες, με το τετράγωνο Ήλιου-Δία να βγάζει τον γενναιόδωρο, large αλλά και επιπόλαιο εαυτό σας. Είναι μια όψη που ανοίγει μεν τη διάθεση, όμως θα πρέπει να προσέξετε την απερισκεψία την οικονομική για δυο ακόμα μέρες, όπως και τις ακραίες συμπεριφορές μέσα σε ομάδες, παρέες ή και στο ίντερνετ και τα social media.

Αιγόκερως

Άλλη μια όψη σχηματίζει ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ένα πληθωρικό τετράγωνο με τον Δία, το οποίο αυτές τις μέρες προσφέρει αισιοδοξία και χαρά, σας κάνει όμως αρκετά υπερβολικούς. Αν και το ζώδιό σας είναι προσεκτικό, για δυο ακόμα μέρες μπορεί να λειτουργήσετε επιπόλαια ή αφελώς, και αυτό να κοστίσει επαγγελματικά και κοινωνικά.

Υδροχόος

Χρειάζεται προσοχή σε μεγάλα ανοίγματα τα οποία τελικά ίσως δεν μπορέσετε να υποστηρίξετε, τώρα με το τετράγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο για δυο ακόμα μέρες ωθεί σε επιπόλαιες κι αφελείς κινήσεις. Ωστόσο είναι μια όψη αισιόδοξη και χαρούμενη. Φανείτε πιο προσεκτικοί και όχι αμελείς σε σπουδές και νομικά. Αρκετός δογματισμός ή φανατισμός.

Ιχθύες

Μην είστε επιπόλαιοι σε οικονομικά θέματα, με το τετράγωνο Ήλιου-Δία να δίνει υπερβολική και αβάσιμη αισιοδοξία για την εξέλιξη ορισμένων ζητημάτων και σχεδίων. Για δυο ακόμα μέρες προσέξτε υποσχέσεις κι απερίσκεπτες κινήσεις, όπως και την αφέλειά σας. Κάποιες ακρότητες ερωτικές ή με φίλους δεν λείπουν, όμως υπάρχει και αρκετό χιούμορ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being