Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Απόκτησε φωνή και ο εργατοπατερισμός της Μουγκαφών!

Απόκτησε φωνή και ο εργατοπατερισμός της...

Του Γιώργου Δημ. Μόσχου

Με πατερναλιστικές επιδείξεις αυτοί που επί χρόνια και ιδίως τα τελευταία πέντε, είχαν προσβληθεί από την ασθένεια της «Μουγκαφών» του κράτους του βαθέως ΠΑΣΟΚ και αφού περιόδευσαν με το περίφημο «Καραβάνι» της ντροπής τους, μέχρι τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για να ρίξουν στη θάλασσα τους υπουργούς της αριστερής κυβέρνησης, που δεν κάνει τίποτα για την Υγεία, κρατώντας σφυρίχτρες, δίκην ποδοσφαιρόφιλων οπαδών, σήμερα ήρθαν με ανακοίνωσή τους να επιτιμήσουν αυτούς που πασχίζουν να προαγάγουν την δημόσια Υγεία, προσφέροντας στους πολίτες και δη της Πάτρας, ένα ακόμη σύγχρονο νοσοκομείο.

Είναι τουλάχιστον ντροπή και λίγο θέλει να βγει μέσ' από τα δόντια σου ένα μεγαλοπρεπές «άι σιχτίρ επιτέλους» βλέποντας αυτούς που επί χρόνια λιβάνιζαν τους κυβερνήτες, που είχαν ξεχάσει ότι το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονται,  από την αρχή της κατασκευής του και επί σειρά χρόνων οι πυλώνες του βρίσκονταν στο βούρκο ενός μέτρου βάθους στο υπόγειό του, που ως φυσικό αποτέλεσμα έφερε την διάβρωση του μπετόν και του οπλισμού του, και που στην κατάλληλη στιγμή  συνέβαλε και ο σεισμός, και το κατέστησαν επικίνδυνο ενώ το έθεσαν και εκτός λειτουργίας!

Αυτά οι διοικήσεις που πέρασαν με την ανοχή, αν όχι με την κάλυψη των συνδικαλιστών του σωματείου Ιπποκράτης, ούτε που τα έλαβαν υπόψη, μήτε διαμαρτυρήθηκαν, ακόμη και όταν από τις στήλες της εφημερίδας ημέρας, πριν χρόνια είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα ειδοποιά στοιχεία!

Τώρα γίνονται οι κύνσορες της λειτουργίας του ιδρύματος, αντί να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στα σχέλια τους και να κλείσουν το στόμα τους! Και δεν έχουν το θάρρος να αναφέρουν έστω και μία λέξη για την συμβολή της σημερινής κυβέρνησης και του Υπουργείου, στην ολοκλήρωση και παράδοση της κατασκευής.

«Εν αναμονή λοιπόν και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστούν οι παρεμβάσεις μας και οι κινητοποιήσεις μας, κάτι που μας έχει απασχολήσει ήδη στο Δ.Σ του Σωματείου, όπου έχουμε πάρει και σχετικές ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για τυχόν κωλυσιεργίες».

Αυτά λένε και απειλούν. Ποιοι; Αυτοί που ως σχολειόπαιδες έγιναν οι σφουγκοκωλάριοι του κάθε διοικητή που πέρασε από κει. Και τα λένε με την προτροπή του γνωστού εργατοπατέρα...

Κι αυτό είναι ένα από τα καλά που επέφερε η πολιτική αλλαγή στη χώρας μας. Σήμερα μιλούν τουλάχιστον και οι... Μουγκαφών!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις