Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, και με αίσθημα αρμονίας. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, κι έτσι αλλάζει η διάθεση, γίνεται πιο εσωστρεφής για την υπόλοιπη μέρα, και με διάθεση ενδοσκόπησης. Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε γρήγορα ορισμένους κύκλους ή θέματα.

Ταύρος

Παραγωγικά ξεκινά η μέρα, με την τακτοποίηση διάφορων εργασιών και λεπτομερειών. Απ’ το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής θα περάσει στις σχέσεις και τις συνεργασίες, κι έτσι η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη σας ωθεί να πάρετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες στις σχέσεις και μέσα σε ομάδες. Προχωρούν σχέδια.

Δίδυμοι

Άνετα ξεκινά η μέρα, πιθανόν και με ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι, παιχνίδι, δημιουργία κλπ. Απ’ το μεσημέρι θα γίνετε πιο παραγωγικοί και θα βγάλετε διάφορες δουλειές, είτε του νοικοκυριού, είτε στον επαγγελματικό χώρο, ενώ ευνοούνται οι επαγγελματικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή.

Καρκίνος

Το πρωί η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στο σπίτι και την  οικογένεια - ώρες πιο ήρεμες. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο δραστήρια και δημιουργική, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Η θετική όψη Σελήνης-Άρη τονώνει τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σας, ενώ ωθεί σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες.

Λέων

Επικοινωνιακά ξεκινά ή μέρα, με διάφορες επαφές, συζητήσεις, ιδέες, αλλά και με μετακινήσεις ή κάποιο ταξιδάκι. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, μπαίνει στον εσωστρεφή Σκορπιό, γι’ αυτό η υπόλοιπη μέρα θα είναι ανάλογα εσωστρεφής, ενώ θα εστιαστείτε περισσότερο στο σπίτι και ίσως πάρετε πρωτοβουλίες για την οικογένεια αλλά και για θέματα οικονομικά.

Παρθένος

Ήρεμα ξεκινά η μέρα, με έμφαση σε θέματα οικονομικά και σε πληρωμές, ψώνια κλπ. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο κινητική κι επικοινωνιακή, με διάφορες επαφές, με αρκετή κουβεντούλα αλλά και με μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Ευνοούνται οι πρωτοβουλίες για συναντήσεις, συζητήσεις και για τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ζυγός

Το ζώδιό σας διατρέχει το πρωί η Σελήνη και θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ ίσως πάρετε κάποια πρωτοβουλία ή απόφαση. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και το κλίμα γίνεται πιο ήρεμο, ενώ πιθανόν να πάτε για ψώνια ή να ασχοληθείτε με ζητήματα οικονομικά και αποκτημάτων. Καλή η υπόλοιπη μέρα για επαγγελματικές και οικονομικές πρωτοβουλίες.

Σκορπιός

Ήσυχα ξεκινά η μέρα, πιθανόν με κάποιους απολογισμούς, ενώ κλείνετε και ορισμένα θέματα. Το μεσημέρι η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και δραστήριοι, ενώ η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον δυναμικό Άρη, θα τονώσει τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας. Καλή μέρα για πρωτοβουλίες.

Τοξότης

Με συναντήσεις με φίλους και γνωστούς ξεκινά η μέρα, και με ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού και θα σας βάλει σε διάθεση ενδοσκόπησης κι απολογισμών – πιο εσωστρεφής η υπόλοιπη μέρα. Επιτυχημένες πρωτοβουλίες και δράσεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων.

Αιγόκερως

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει το πρωί η Σελήνη, ενώ το κλίμα είναι αρμονικό. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο και για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους και στην ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και με το διαδίκτυο. Ευνοούνται οι πρωτοβουλίες για διάφορες επαφές και συζητήσεις.

Υδροχόος

Αισιόδοξα και άνετα ξεκινά η μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας. Έμφαση σε ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, διδασκαλία. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και η εστίαση της προσοχής περνά στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή, ενώ θα ευνοηθούν ανάλογες πρωτοβουλίες, όπως και για οικονομικά θέματα.

Ιχθύες

Θέματα οικονομικά είναι πιθανό να σας απασχολήσουν το πρωί, ενώ τακτοποιείτε εύκολα ζητήματα σχετικά με δάνεια, συντάξεις, εφορία, κληρονομικά, επενδύσεις κλπ. Το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής περνά στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό, αλλά και σε γνώσεις, σπουδές και σε νομικά θέματα επίσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being