Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Τυχερή η σημερινή μέρα, με την ευοίωνη σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ωραία κοινωνική ζωή και συναντήσεις, και θετικά συναισθήματα με χιούμορ. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια επικοινωνιακά προβλήματα κι εμμονές το πρωί, αλλά και ορισμένα απρόοπτα και υπερβολές κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ταύρος

Θετικές εξελίξεις φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, κυρίως σε θέματα εργασιακά και υγείας, ενώ κάτι βελτιώνεται στην καθημερινότητά σας, την οποία τώρα απολαμβάνετε. Δεν λείπουν ορισμένα απρόοπτα ή αλλαγή προγράμματος. Μια μέρα στην οποία θα τακτοποιήσετε εύκολα διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Μικρά πράγματα και τα ζωάκια σας δίνουν χαρά.

Δίδυμοι

Αρκετά καλή μέρα, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση, ενώ φέρνει και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά ή σε θέματα παιδιών. Καλές εξελίξεις επίσης σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project. Προσέξτε ορισμένες απότομες συμπεριφορές ωστόσο, τόσο με φίλους, όσο και στα αισθηματικά, ενώ δεν λείπει η κυκλοθυμία.

Καρκίνος

Αίσθημα συναισθηματικής πληρότητας προσφέρει σήμερα η ευοίωνη σύνοδος Σελήνης-Δία, ενώ φέρνει και θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Οι εναλλαγές της διάθεσης δεν λείπουν ωστόσο, όπως και τα απρόοπτα, ενώ το πρωί θα πρέπει να προσέξετε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα και διάφορες εμμονές αλλά και την καχυποψία.

Λέων

Ευχάριστα νέα φέρνει σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, όπως και ωραίες βόλτες, συναντήσεις και ταξιδάκια. Επίσης θετικές εξελίξεις πιθανές σε συζητήσεις και συμφωνίες. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις. Ταυτόχρονα ωστόσο δεν λείπουν κάποια επικοινωνιακά προβλήματα αλλά και απρόοπτα σε ραντεβού και στις μετακινήσεις, όπως και οι ίντριγκες το πρωί στο χώρο δουλειάς.

Παρθένος

Πολύ καλή για τα οικονομικά σας σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει βελτίωση στα έσοδα και κάποια δώρα, οικονομικά ή άλλα. Προσφέρει επίσης μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας, ενώ απολαμβάνετε τη ζωή σας. Ταυτόχρονα ωστόσο, δεν λείπουν και ορισμένα έκτακτα έξοδα ή πρόσκαιρα εμπόδια σε διάφορες συναλλαγές αλλά και στην επικοινωνία.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα συναντά τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας, μια σύνοδος ιδιαίτερα ευοίωνη, η οποία φέρνει καλές εξελίξεις στη ζωή σας, ενώ παίρνετε και επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Αυξημένο χιούμορ, ανεβασμένη διάθεση. Βέβαια το πρωί προσέξτε και κάποιες εμμονές αλλά και πρόσκαιρα επικοινωνιακά εμπόδια, όπως και ορισμένα απρόοπτα μέσα στη μέρα.

Σκορπιός

Ψυχική ανάταση προσφέρει σήμερα η ευοίωνη σύνοδος Σελήνης-Δία, ενώ είναι πιθανό να κλείνετε και κάποια θέματα ή κύκλους, κι έτσι να απελευθερώνεστε. Αυτό που θέλει προσοχή το πρωί είναι κάποια πικρά λόγια ή έμμονες ιδέες αλλά και οι δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πιθανές αλλαγές προγράμματος και ορισμένα απρόοπτα στην εργασία.

Τοξότης

Βγάζει τον αισιόδοξο και χαρούμενο εαυτό σας στην επιφάνεια σήμερα η τυχερή σύνοδος Σελήνης-Δία, η οποία φέρνει και καλές εξελίξεις σε σχέδιά σας – κάτι ανοίγει για το μέλλον. Οι φίλοι είναι ευεργετική επιρροή, ενώ είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις. Προσέξτε το πρωί εμπόδια κι εμμονές στα οικονομικά. Επίσης προσέξτε σήμερα ορισμένες απότομες συμπεριφορές στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με την τυχερή σύνοδο Σελήνης-Δία να φέρνει καλές εξελίξεις ή αναγνώριση, αλλά και περισσότερη κοινωνική δημοφιλία. Άτομα εξουσίας σάς ευεργετούν. Βέβαια δεν λείπουν κάποια απρόοπτα και η κυκλοθυμία σήμερα. Επίσης το πρωί προσέξτε επικοινωνιακά εμπόδια και κάποιες εμμονές ή ίσως ορισμένες κακίες και ίντριγκες.

Υδροχόος

Αισιόδοξη και τυχερή η σημερινή μέρα, με την ευεργετική σύνοδο Σελήνης-Δία να αυξάνει τη χαρά και να φέρνει και κάποιες καλές εξελίξεις ή νέα. Ωραία ταξίδια, περιπέτειες, ανοίγματα, γνώσεις, ανέσεις. Το πρωί προσέξτε ορισμένα παρασκήνια και κάποια εμπόδια στην επικοινωνία ή στα ταξίδια σας. Δεν λείπουν ορισμένα απρόοπτα ή και βλάβες σήμερα.

Ιχθύες

Τονώνει την ψυχολογία σας η ευοίωνη σύνοδος Σελήνης-Δία σήμερα, ενώ νιώθετε μεγαλύτερη εσωτερική σιγουριά κι ασφάλεια, όπως και καλύτερο αίσθημα ελέγχου της ζωής σας. Πιθανή οικονομική ενίσχυση. Ωστόσο αναμένονται και κάποια έκτακτα έξοδα. Το πρωί δεν λείπει η ασυνεννοησία, ειδικά με φίλους και γνωστούς, όπως και ορισμένες ίντριγκες ή περιπλοκές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being