Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η WESTIA το επίκεντρο της Δυτικης Ελλάδας

Η WESTIA το επίκεντρο της Δυτικης Ελλάδας

Συνάντηση στο Επιμελήτηριο Αιτωλοακαρνανίας

«Η WESTIA είναι το επίκεντρο της εκθεσιακής δραστηριότητας για την εστίαση την αναψυχή και τον τουρισμό για όλη τη Δυτική Ελλάδα.» είπε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου κ. Βασίλειος Φωτακης στην παρουσίαση της WESTIA 2017 που έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο .

«Καλούμε τους καταστηματάρχες του Αγρινίου να στηρίξουν την έκθεση αυτή και τους επιχειρηματίες - παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής να προβάλουν τα προϊόντα τους στη WESTIA 2017.» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Αγρινίου.

Ο κ. Γιώργος Κοτοπούλης, πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ σημείωσε «Με την Ιονία Οδό που αναμένεται να παραδοθεί στο σύνολο της τον Μάρτιο, το Αγρίνιο με την Πάτρα έρχονται πιο κοντά.» ενώ συνέχισε λέγοντας « η Αιτωλοακαρνανία διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως ψάρια, γαλακτοκομικά , κρέατα, πουλερικά, λάδια και άλλα προϊόντα τα οποία μέσω της έκθεσης είναι ευκαιρία να προβληθούν και να προωθηθούν σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι ο Δυτικός Άξονας της Ελλάδας.

Βασίλειος Φωτάκης, πρ. Δημ. Συμβ. Αγρινίου

Βασίλειος Φωτάκης, πρ. Δημ. Συμβ. Αγρινίου

Βασίλειος Φωτάκης, πρ. Δημ. Συμβ. Αγρινίου

Χρήστος Τσιρώνης πρ. Συλ. Εστίασης Αγρινίου, Γιώργος Κοτοπούλης πρ. ΣΚΕΑΝΑ.

Χρήστος Τσιρώνης πρ. Συλ. Εστίασης Αγριν...

Χρήστος Τσιρώνης πρ. Συλ. Εστίασης Αγρινίου, Γιώργος Κοτοπούλης πρ. ΣΚΕΑΝΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά