Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 21 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Χειμερινό Ηλιοστάσιο σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, και ξεκινά ένας μήνας με αρκετή έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Πιθανές συναντήσεις με άτομα εξουσίας στο διάστημα αυτό. Χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυξάνουν οι υποχρεώσεις. Ευκαιρία όμως να οργανώσετε τη ζωή σας.

Ταύρος

Θετική για εσάς θα είναι η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Αιγόκερω από σήμερα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας πιο άνετος κι αισιόδοξος, στον οποίο μάλιστα θα δοθεί αρκετή έμφαση στα ταξίδια αλλά και σε θέματα σπουδών, διδασκαλίας, συγγραφής και νομικών. Επίσης φιλοσοφείτε περισσότερο και βρίσκετε το νόημα των καταστάσεων.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, ο οποίος ανοίγει έναν μήνα πιο εσωστρεφή, στον οποίο θα ρίξει φως σε πιο σκοτεινά σημεία του είναι σας και της ζωής σας – καλή εποχή για έρευνα και ψυχανάλυση. Ίσως αποκαλυφθούν μυστικά. Παράλληλα, θα δώσει έμφαση σε θέματα σεξουαλικά και οικονομικά.

Καρκίνος

Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου (Χειμερινό Ηλιοστάσιο), στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, τους άλλους γενικά, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για συναντήσεις και γνωριμίες. Παράλληλα, εστιάζεστε περισσότερο στο πώς να κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις.

Λέων

Μπαίνετε σε έναν παραγωγικό μήνα σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω (Χειμερινό Ηλιοστάσιο), στον οποίο θα εστιαστείτε περισσότερο στη δουλειά σας αλλά και σε διάφορες καθημερινές εργασίες και λεπτομέρειες. Επίσης θα εστιαστείτε και σε θέματα διατροφής και υγείας. Τα κατοικίδια ζητούν κι αυτά αρκετή προσοχή. Περισσότερη κριτική.

Παρθένος

Ευχάριστος, ερωτικός και πιο ανέμελος ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου (Χειμερινό Ηλιοστάσιο), στον οποίο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Ένας δημιουργικός μήνας, με αυξημένη επίσης ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Ευκαιρίες για σπορ, εκδρομές και χόμπι. Έμφαση σε θέματα παιδιών και δημιουργικών κι επιχειρηματικών project.

Ζυγός

Με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σήμερα και την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, μπαίνετε σε έναν μήνα στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στην οικογένεια, το σπίτι και σε θέματα ακινήτων. Πιο νοσταλγική κι εσωστρεφής εποχή. Ο Ήλιος “φωτίζει” τον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλά και το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σήμερα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, σας βάζει σε έναν μήνα αρκετά επικοινωνιακό και ζωηρό, με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις, αλλά και με βόλτες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους συγγενείς. Εποχή μάθησης επίσης και σεμιναρίων ή μαθημάτων.

Τοξότης

Φεύγει ο Ήλιος σήμερα απ’ το ζώδιό σας με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, περνά στον Αιγόκερω, και ξεκινά ένας μήνας πιο ήρεμος και απολαυστικός, με μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Έμφαση θα δώσει σε θέματα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις. Η δημιουργικότητά σας φέρνει έσοδα. Εποχή που ευχαριστιέστε το καλό φαγητό, τη μουσική, τις αισθήσεις, τη φύση.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο Ήλιος με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, και ξεκινά ένας μήνας δημιουργικός, δραστήριος, εξωστρεφής, ενώ αυξάνει η λάμψη και η αυτοπεποίθησή σας. Θα είναι εποχή αποφάσεων, πρωτοβουλιών και ξεκινημάτων. Παράλληλα, ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και προσδιορίζετε καλύτερα τη πορεία σας και το τι θέλετε.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ηλίου απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα (Χειμερινό Ηλιοστάσιο) και για ένα μήνα, σας βάζει σε περίοδο απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ώστε κατόπιν που θα μπει στο ζώδιό σας να περάσετε σε νέα πράγματα. Ο Ήλιος τώρα ρίχνει φως στο υποσυνείδητό σας και φέρνει παρασκήνια στην επιφάνεια. Ανάγκη απομόνωσης και ύπνου.

Ιχθύες

Έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου από σήμερα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας κοινωνικός, στον οποίο θ’ ασχοληθείτε αρκετά με τις παρέες σας και με ομάδες ή συλλόγους και κόμματα. Επίσης θα φανείτε περισσότερο μέσα απ’ το ίντερνετ και τα social media. Εστίαση στο μέλλον – κάνετε σχέδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being