Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

INNER WHEEL ΠΑΤΡΩΝ ΒΟΡΡΑ- ΡΙΟΥ: ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟ PATRA PALACE, O ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ thebest.gr ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

INNER WHEEL ΠΑΤΡΩΝ ΒΟΡΡΑ- ΡΙΟΥ: ΜΟΔΑ ΚΑΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γυναίκες ενωμένες στο πνεύμα των Χρσιτουγέννων

Σχεδόν 200 κυρίες της πόλης προσέλκυσε το καθιερωμένο, χριστουγεννιάτικο τσάι του Oμίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά –Ρίου, το βράδυ της Δευτέρας, μια πραγματικά εντυπωσιακή προσέλευση για τις μέρες μας, που χαροποίησε πολύ τις δραστήριες κυρίες του σωματείου με τη συνεπή φιλανθρωπική δράση. Για πρώτη φορά μέλη και φίλες του ομίλου συγκεντρώθηκαν στη σάλα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου του παραλιακού ξενοδοχείου Patra Palace και κατά κοινή ομολογία ο νέος χώρος λειτούργησε εξαιρετικά και πολύ φιλόξενα. Μέσα σε εκλεπτυσμένη, χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν επίδειξη μόδας και λαχειοφόρος και τιμήθηκε για το έργο της ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπητά μέλη, η κ. Μαρία Ασημακοπούλου.

Προσφέρθηκαν τσάι, καφές, αναψυκτικά και παραδοσιακά γλυκίσματα των Χριστουγέννων. Στο σόου αναδείχθηκαν υπέροχες χρωματιστές γούνες και δερμάτινα του καταστήματος «Αγνή» σε πολύ μοντέρνο και ιδιαίτερο design αλλά και κομψά φορέματα και σύνολα του καταστήματος Raxevsky. Tα έσοδα από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο θα διατεθούν στην «Κιβωτό της Αγάπης», στο πλαίσιο της σταθερής ανθρωπιστικής προσφοράς του ομίλου που στηρίζει οικονομικά, ηθικά και με προσωπική εργασία λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους και ασθενείς ιδρυμάτων της Πάτρας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και τη βράβευση της κ. Μαρίας Ασημακοπούλου για το έργο και τη συμβολή της στον όμιλο. Την πλακέτα παρέδωσαν η πρόεδρος Κίττυ Σταγκοπουλου-Ζωγοπούλου και το μέλος Σοφία Πουλή.  Παρευρέθηκαν γυναίκες κάθε ηλικίας και ειδικότητας που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά θέματα της επικαιρότητας και γιορτινά πλάνα των ημερών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View