Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την Τετάρτη 14/12 τα μεσάνυχτα preview του «Rogue One: A Star Wars Story», στην Πάτρα

Την Τετάρτη 14/12 τα μεσάνυχτα preview τ...

Στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε

Μαζί με τις ΗΠΑ, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της εταιρείας Feelgood, το φιλμ «Rogue One: A Star Wars Story» σε σκηνοθεσία του 41χρονου Βρετανού σκηνοθέτη Γκάρεθ Έντουαρντς, από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016.

Το προηγούμενο βράδυ, την Τετάρτη 14/12 θα πραγματοποιηθεί στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα, paid preview του πολυαναμενόμενου φιλμ, σε δύο αίθουσες, στις 00.00 τα μεσάνυχτα και στις 00.10.

Στην διαστημική αυτή περιπέτεια που είναι μία ανεξάρτητη/αυτόνομη ιστορία του πασίγνωστου και άκρως επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise που πλέον έχει περάσει στα χέρια της Ντίσνει, πρωταγωνιστούν η Φελίσιτι Τζόουνς και οι Ντιέγκο Λούνα, Μπεν Μέντελσον, Ντόνι Γεν, Μαντς Μίκελσεν, Φόρεστ Ουίτακερ, Άλαν Τούνταικ και Ριζ Αχμέντ.

Η διάρκεια της περιπέτειας φαντασίας  «Rogue One: A Star Wars Story» είναι 133 λεπτά ενώ το φημολογούμενο κόστος της φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το διαφημιστικό teaser της ταινίας ήδη παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, από την Lucasfilm έρχεται η πρώτη αυτόνομη ταινία Star Wars, το «Rogue One: A Star Wars Story», που είναι μια νέα, επική διαστημική περιπέτεια. Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Έντουαρντς είχε κάνει προ διετίας το νέο φιλμ «Godzilla» που είχε αφήσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Η Φελίσιτι Τζόουνς που πρωταγωνιστεί στο «Rogue One: A Star Wars Story» έχει παίξει στην ταινία «Η Θεωρία των πάντων» όπου κέρδισε Όσκαρ ερμηνείας ο Έντι Ρεντμέιν ως Στίβεν Χόκινγκ ενώ το φετινό φθινόπωρο την είδαμε πλάι στον Τομ Χανκς στο «Inferno» του Ρον Χάουαρντ καθώς και ως καρκινοπαθή στο πολύ συγκινητικό φιλμ «A Monster Calls» του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (ταινία που παίχθηκε τον Νοέμβριο και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας), ρόλος που δεν αποκλείεται να φέρει την Φελίσιτι Τζόουνς και έως την υποψηφιότητα για το Όσκαρ β’ γυναικείου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture