Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 2 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η Είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα φέρει αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά σας έως τις 7/2, ένα διάστημα με γνωριμίες, με επαφές με άτομα εξουσίας, με συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες. Επικοινωνία με το κοινό. Προχωρήστε σε καινούργια πράγματα άμεσα, γιατί στις 19/12 γυρνά σε ανάδρομη πορεία και δεν θα ευνοεί τα ξεκινήματα.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μέχρι τις 7/2 θα δώσει αρκετή έμφαση και κινητικότητα σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών, νομικών, φιλοσοφίας, πνευματικότητας, διδασκαλίας και συγγραφής. Ένα διάστημα που τονώνεται η νοητική κι επικοινωνιακή σας δεινότητα. Καθυστερήσεις στα παραπάνω από 19/12 λόγω της ανάδρομης πορείας του – δεν θα ευνοούνται τότε τα νέα πράγματα.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα προκαλέσει μια εσωστρέφεια για δυο μήνες, ένα διάστημα στο οποίο θα σκεφτείτε βαθύτερα – ιδανικό για ψυχανάλυση αλλά και για έρευνα. Προσέξτε όμως τις εμμονές και τις θεωρίες συνωμοσίας. Έντονη κινητικότητα θα φέρει έως τις 7/2 σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, φορολογικών και άλλων ζητημάτων.

Καρκίνος

Ξεκινά μια αρκετά κοινωνική περίοδος με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα, ο οποίος έως τις 7/2 θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας, αλλά και συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά και επανασυνδέσεις, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος απ’ τις 19/12. Η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη στους άλλους.

Λέων

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή και ζωηρή την καθημερινότητά σας έως τις 7/2, ένα διάστημα με κινητικότητα επίσης στον εργασιακό χώρο, με πολλές συζητήσεις, συναντήσεις, ιδέες και συμφωνίες. Επίσης θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής, και πιθανόν να συναντήσετε επαγγελματίες υγείας. Ενασχόληση με τα κατοικίδια.

Παρθένος

Αρκετά καλή θα είναι για εσάς η διέλευση του Ερμή απ’ τον Αιγόκερω έως τις 7/2, ένα διάστημα με πολλές γνωριμίες και συναντήσεις ερωτικές, με δημιουργικές ιδέες και με ευκαιρίες για διασκέδαση και παιχνίδι. Αναμένονται δε και επανασυνδέσεις, καθώς στις 19/12 θα γυρίσει ανάδρομος.  Η σκέψη σας θα είναι εστιασμένη αρκετά και σε θέματα παιδιών.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και θα φέρει αρκετή κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως τις 7/2, ένα διάστημα με μετακομίσεις, επιδιορθώσεις, ενοικιάσεις, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, κλπ. Παράλληλα, θα περνά αρκετός κόσμος απ’ το σπίτι σας, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, γείτονες κλπ. Ο νους σας απασχολείται με το παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες.

Σκορπιός

Μπαίνετε σε μια αρκετά επικοινωνιακή και ζωηρή περίοδο με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 7/2 θα φέρει πολλές συναντήσεις και γνωριμίες στη ζωή σας, όπως και πολλές μετακινήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Παράλληλα, θα είναι εποχή μάθησης, σεμιναρίων, εξετάσεων, πληροφόρησης. Πολλές ιδέες. Έμφαση στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Τοξότης

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ’ το ζώδιό σας, τώρα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων έως τις 7/2, ένα διάστημα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, διάφορες συναλλαγές, συμφωνίες, ενώ θα έχετε και ιδέες για έσοδα. Η σκέψη σας στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται αρκετά σε θέματα αξιών και συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας και σταθερότητας.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας μπαίνει ο επικοινωνιακός και νοητικός Ερμής, και θα κάτσει αρκετό καιρό, έως 7/2 λόγω της αναδρομής που θα κάνει, και όλη αυτή η περίοδος θα είναι ζωηρή και κινητική, με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες, ταξιδάκια, πληροφόρηση, και πολλή κουβεντούλα. Νοητική διαύγεια. Ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Επανασυνδέσεις απ’ τα μέσα Δεκέμβριο.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ερμή απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 7/2 που θα εισέλθει στο ζώδιό σας, σας βάζει σε μια περίοδο απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, στην οποία θα αναμασήσετε αρκετά παλιά θέματα και μνήμες. Παράλληλα, θα κλείσετε και γραφειοκρατικά ή άλλα πρακτικά ζητήματα. Πιθανό να λάβετε διάφορα μηνύματα ή πληροφορίες στον ύπνο σας.

Ιχθύες

Με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή ξεκινά μια περίοδος με κινητικότητα στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι μέχρι τις 7/2 θα έρθουν στη ζωή σας νέοι και παλιοί φίλοι, θα υπάρξουν reunion και θα συμμετέχετε σε ομάδες, οργανώσεις, κόμματα. Αρκετή κουβεντούλα και ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Πολλές σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being