Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την λαμπερή πρεμιέρα του νέου φιλμ "Τέλειοι Ξένοι" - Εντυπωσιακές οι Καρύδη, Ναυπλιώτου και Συριοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την λαμπερή πρεμιέρα του ...

Η επίσημη πρεμιέρα δόθηκε στο θέατρο Παλλάς στην οδό Βουκουρεστίου

Σε μία λαμπερή τελετή με σύσσωμο σχεδόν το εγχώριο star-system, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ήδη πολυσυζητημένης (λόγω και του πανέξυπνου τρέιλερ της) ελληνικής ταινίας της χρονιάς, «Τέλειοι Ξένοι», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

Το Θέατρο Παλλάς στην οδό Βουκουρεστίου, στην Αθήνα ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο και πολλούς σινεφίλ που έσπευσε να δουν πρώτοι μυστικά, ψέματα και ίντριγκες να βγαίνουν στην επιφάνεια, σε ένα φιλμ που ακροβατεί θαυμάσια ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας Odeon που έχει αναλάβει τη διανομή του φιλμ.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τέλειοι Ξένοι» ήταν εκεί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και η ιδιαίτερα γοητευτική Ευαγγελία Συριοπούλου, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάλυψαν το event. Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή με την κόκκινη τουαλέτα που φορούσε.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν και οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κώστας Κάππας, Νίκος Περάκης, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ιωάννα Πηλιχού, Σταμάτης Φασουλής, Κώστας Σόμμερ, Βίκυ Βολιώτη και η Ναταλία Τσαλίκη.

Πριν από την έναρξη της ταινίας, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης ευχαρίστησε τους συντελεστές και τους χορηγούς. Τα φώτα έσβησαν, οι «Τέλειοι Ξένοι» ξεκίνησαν, και ακολούθησε μία αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στην ταινία και το κοινό, που δε σταματούσε να γελά με τις απανωτές ατάκες και να εκπλήσσεται με τις αποκαλύψεις του σεναρίου που διαδέχονταν η μία την άλλη.

Μετά το τέλος της ταινίας –και το ένθερμο χειροκρότημα- η βραδιά συνεχίστηκε στο φουαγιέ του θεάτρου, και στην όμορφη ατμόσφαιρα συνέβαλαν τα δροσερά ποτά των χορηγών, Fix και Green Cola.

Οι «Τέλειοι Ξένοι» θα κυκλοφορήσουν 15 Δεκεμβρίου 2016 στις ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της Odeon. Το τρέιλερ ήδη παίζεται και στις αίθουσες της Πάτρας.

*Οι φωτό μάς εστάλησαν από την εταιρεία Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture