Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε 22 μέρες βγαίνει στις αίθουσες η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι»

Σε 22 μέρες βγαίνει στις αίθουσες η νέα ...

Αναμένεται την ίδια μέρα και στην Πάτρα

To teaser trailer της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», παίζεται ήδη στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε μαζί με το μήνυμα του Θ. Αθερίδη και του Μάκη Παπαδημητρίου να μην ξεχνάμε να κλείνουμε τα κινητά μας τηλέφωνα στην κινηματογραφική αίθουσα.

Το επίσημο τρέιλερ πρόκειται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, αποκλειστικά στο σάιτ της ταινίας www.teleioi-ksenoi.gr, στις 16.50.

Όπως διευκρινίζεται, το επίσημο site της ταινίας θα διατηρήσει την αποκλειστικότητα του βίντεο μέχρι και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 12.00μμ και μετά θα «ανέβει» στο Youtube, και θα είναι πλέον ελεύθερο.

Η ταινία ως γνωστόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2016. Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και Ευαγγελία Συριοπούλου είναι οι ηθοποιοί του καστ της δραμεντί «Τέλειοι Ξένοι» και αποτελούν έναν από τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ήδη μία ελληνική κινηματογραφική παραγωγή με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μετά την επιτυχία του «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Στο μεταξύ στο σάιτ της ταινίας υπάρχει και αντίστροφη μέτρηση έως την πρεμιέρα του φιλμ. Για την ακρίβεια απομένουν 22 μέρες!

Το φιλμ διανέμει η Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture