Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Σήμερα κορυφώνεται μια μακροχρόνιας επιρροής όψη, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, το οποίο αυτή την εποχή σας ωθεί σε μεγάλα και επιπόλαια ανοίγματα, τα οποία μπορεί να φανούν αυτοκαταστροφικά τελικά, σε σχέσεις κι επαγγελματικά κυρίως. Μια όψη που θα σχηματιστεί άλλες δυο φορές μέσα στο 2017. Προσέξτε να μη χάσετε το επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύρος.

Ταύρος

Το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για πρώτη φορά, εφιστά τη προσοχή αυτή την εποχή στην αυτοκαταστροφική επιπολαιότητα, κυρίως σε θέματα εργασιακά, υγείας και διατροφής, σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Αποφύγετε ακρότητες διατροφικές. Επίσης προσέξτε το δογματισμό και τον φανατισμό, πολιτικό ή φιλοσοφικό.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για πρώτη φορά είναι μια όψη μακροχρόνιας επιρροής, η οποία αυτή την εποχή εφιστά τη προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις και συμπεριφορές, κυρίως στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών αλλά και οικονομικών, κινήσεις οι οποίες μπορεί να κοστίσουν σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται περισσότερο έλεγχο, ακόμα και σεξουαλικό.

Καρκίνος

Μια μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται σήμερα, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, που θα σχηματιστεί άλλες δυο φορές μέσα στο 2017, το οποίο αυτή την εποχή δίνει μεν ενθουσιασμό για ανοίγματα, σας ωθεί όμως σε ιδιαίτερα επιπόλαιες συμπεριφορές και κινήσεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα αλλά και σε σχέσεις και συνεργασίες, κινήσεις που θα κοστίσουν αρκετά.

Λέων

Λόγω του μακροχρόνιας επιρροής τετραγώνου Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα για πρώτη φορά, αυτή την εποχή μπορεί να λέτε λόγια επιπόλαια ή να κάνετε αφελείς κι απερίσκεπτες συμφωνίες, ή ακόμα να λειτουργείτε επιπόλαια κι αυτοκαταστροφικά στην υγεία και τη διατροφή σας, ή και στη δουλειά σας. Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος λόγου, διατροφής, εργασίας.

Παρθένος

Με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για πρώτη φορά, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε απερίσκεπτη, ακόμα και αυτοκαταστροφική διαχείριση σε θέματα οικονομικά, ερωτικά και παιδιών. Μια όψη που θα σχηματιστεί άλλες δυο φορές μέσα στο 2017, γι' αυτό προσέξτε τις επιπόλαιες οικονομικές κι ερωτικές κινήσεις – μην είστε αχόρταγοι.

Ζυγός

Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα για πρώτη φορά μια μακροχρόνιας επιρροής όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία αυτή την εποχή προσφέρει μεγάλο ενθουσιασμό και λαχτάρα για ανοίγματα μεν, ωθεί όμως σε επιπόλαιες κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να κοστίσουν σε βάθος χρόνου, κυρίως σε θέματα προσωπικά και σπιτιού. Χρειάζεται έλεγχος.

Σκορπιός

Δεν χαρακτηρίζεται το ζώδιό σας από επιπολαιότητα και έλλειψη ελέγχου, όμως αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί ασυνείδητα να λέτε ή να κάνετε πράγματα επιπόλαια, που θα κοστίσουν σε βάθος χρόνου. Αυτοκαταστροφικά λόγια ή συμφωνίες. Παρασκήνια. Προβλήματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, μαθήματα, σεμινάρια.

Τοξότης

Η επιπολαιότητα του ζωδίου σας αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να ανοίγεστε και να κάνετε σχέδια τα οποία ενδέχεται να λειτουργήσουν αυτοκαταστροφικά τελικά σε βάθος χρόνου. Επιπόλαιες κι αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις. Μια όψη που θα λειτουργεί και για το 2017.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζει το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για πρώτη φορά και θα σχηματιστεί άλλες δύο μέσα στο 2017, το οποίο σας κάνει να λειτουργείτε επιπόλαια σε προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα, κάτι που θα λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά σε βάθος χρόνου, ενώ μπορεί να χάσετε το κύρος σας. Απαιτεί αυτοέλεγχο.

Υδροχόος

Ασυνείδητα αυτή την εποχή μπορεί να κάνετε πράγματα που λειτουργούν εναντίον σας, με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα να ωθεί σε “τυφλές” κι επιπόλαιες κινήσεις. Απερίσκεπτη διαχείριση κυρίως θεμάτων νομικών, σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Αυξημένος δογματισμός – προσέξτε τον φανατισμό. Επιπόλαια ανοίγματα, αυτοκαταστροφική αφέλεια.

Ιχθύες

Η αφέλεια και ευπιστία του ζωδίου σας θέλει προσοχή αυτή την εποχή με το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα για πρώτη φορά, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε λάθος πράγματα και φιλίες. Επιπόλαιες κι αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις και σχέδια. Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος οικονομικός, ιδεολογικός, σεξουαλικός, παθών. Αποφύγετε δάνεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being