Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ένα κατάστημα που φροντίζει αποκλειστικά και μόνο τους άνδρες κάθε ηλικίας

Ένα κατάστημα που φροντίζει αποκλειστικά...

...επωφεληθείτε από τις προσφορές που φτάνουν έως -50%

H ανδρική μόδα γι αυτή τη σεζόν απαιτεί επιστροφή στα 50s. Αν δείτε οποιοδήποτε φιλμ νουάρ, αλλά και κλασικές ταινίες του Χόλιγουντ θα εντοπίσετε τα στοιχεία αυτά που κάνουν δυναμικό comeback. Έτσι, εκτός από τα κουβανέζικα 50s πουκάμισα που είδαμε να επιστρέφουν στη μόδα τις προηγούμενες σεζόν (άνοιξη - καλοκαίρι), τώρα κάνουν δυναμικό comeback και τα σταυροκούμπωτα σακάκια, τα γιλέκα με αλυσιδίτσα για ρολόι, τα πουλοβεράκια με V και από μέσα πουκάμισο με στενή γραβάτα, τα σακάκια και τα παλτό με τεράστιους ώμους και βάτες (τα έχουμε ξαναπεί... το oversized είναι ούτως ή άλλως τάση) και φυσικά τα καπέλα τύπου fedora, ενώ και στο casual wear και τα smart looks βλέπουμε την απόλυτη κυριαρχία της Be Bop τάσης.

Αν και μας αρέσει να βλέπουμε τους άνδρες μ' ένα καλοραμμένο κοστούμι, η ανδρική γκαρνταρόμπα επεκτείνεται πολύ πέρα από αυτό. Μπορεί να μην έχει την σχεδιαστική ποικιλία της γυναικείας, όμως τα τελευταία χρόνια ο τρόπος που οι μόδιστροι «βλέπουν» τον τρόπο που θα ντυθεί ένας άνδρας, είναι πολύ διαφορετικός από παλαιότερα. Έτσι, έχουν προστεθεί έντονα χρώματα, κοψίματα που άλλοτε ήταν απαγορευτικά, και αποδόμηση των μέχρι τώρα μορφών των ρούχων.

Στα καταστήματα Principe το προσωπικό διαθέτει εμπειρία, γνώσεις και κυρίως διάθεση να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μαζί το στιλ που αναδεικνύει τον καλύτερό σας εαυτό.

Το δεκαήμερο προσφορών ξεκίνησε ήδη και οι προσφορές στο Principe αγγίζουν ακόμα και το 50%... Μη χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας!


Δείτε ένα μέρος της collection εδώ & ολόκληρη τη συλλογή σε ένα από τα δύο καταστήματα Principe στο κέντρο της Πάτρας.

Info:

Το νέο Principe βρίσκεται στην οδό Ερμού 54 & Μαιζώνος, ενώ και στην οδό Γεροκωστοπούλου 23 & Κανακάρη (στον πεζόδρομο) εξακολουθεί να βρίσκεται το πρώτο κατάστημα για όσους δεν αλλάζουν συνήθειες...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά