Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πλούσιο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων το επόμενο διάστημα στην Cantelena

Πλούσιο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων το ε...

Δείτε αναλυτικά

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας συνεχίζονται οι πρόβες για τα τμήματα της Cantelena ενόψει των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα το διήμερο 18 & 19 Νοεμβρίου 2016, η Χορωδία Νέων αναχωρεί για το Ναύπλιο, όπου και θα συμμετάσχει στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών-ARTIVA . (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, Πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά)

Επιπλέον, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, η Παιδική Χορωδία θα λάβει μέρος στην μεγάλη μουσικοθεατρική παράσταση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Οι Μαχητές”, σε σκηνοθεσία Μαριμίλλης Ασημακοπούλου, στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εκτός των άλλων, με διάθεση προσφοράς τα παιδιά και οι νέοι της Cantelena τυλίγουν ξανά παλιά τους παιχνίδια (σε καλή κατάσταση), με απώτερο σκοπό ο ενθουσιασμός και η χαρά που είχαν γευτεί να γίνει ο κρίκος για τη μετάδοση χαράς και σε άλλα παιδιά. Καλούν τον κόσμο της Πάτρας να συμβάλλει στη προσπάθειά τους, φέρνοντας παιχνίδια σε καλή κατάσταση στους χώρους της Cantelena (Μαιζώνος 159 & Γούναρη). Κατόπιν, τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου θα διατεθούν τα παιχνίδια σε φιλανθρωπικούς συλλόγους. (Είσοδος ελεύθερη)

Πληροφορίες καθημερινά 17:30-21:30 στη γραμματεία της Cantelena. Τηλ. 2610-273668 e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά