Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Pepper: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Pepper: Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Το νέο kitchen-bar στην Πουκεβίλ και η ξεχωριστή ιστορία του

Τέσερεις παιδικοί φίλοι, μαθητές ακόμα, ένα καλοκαιρινό βράδυ στις αρχές της δεκαετίας του 80 γύρω από ένα πιάτο χταποδάκι (ψαρεμένο και μαγειρεμένο απο τον Σπύρο) και μιά μακαρονάδα, ονειρεύονταν να ανοίξουν ένα μαγαζί.

“Εσύ θα μαγειρεύεις και εμείς θα σερβίρουμε “ έλεγε με περισπούδαστο ύφος ο Γιώργος ο “ξανθός” (για να τον ξεχωρίζουμε απο τον έτερο Γιώργο της παρέας). Τα χρόνια πέρασαν ο καθένας απο τους 4 φίλους ακολούθησε την δική του πορεία ,αλλά καμιά φορά τα φέρνει έτσι η ζωή που τα όνειρα για κάποιους γίνονται και πραγμάτικότητα.

Έτσι για τους δύο από την παρέα εμένα και τον ξανθό ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσουμε αυτό που εμπνευστήκαμε απο παιδιά. Πιστεύοντας πως μια από τις μεγαλύτερες απολάυσεις της ζωής είναι το μοίρασμα του φαγητού και του ποτού πάνω σέ ένα κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους, ξεκινάμε την δικιά μας προσπάθεια, πάντα με σεβασμό απέναντι σας, στήν ποιότητα των υλικών και την αυθεντικότητα των γεύσεων.

Γιώργος Κοντογιάννης & Σπύρος Μπούρας

Γιώργος Κοντογιάννης & Σπύρος Μπούρας

Γιώργος Κοντογιάννης & Σπύρος Μπούρας

Ο πεζόδρομος της Πουκεβίλ στον αριθμό 5 και στον ίδιο όμορφο χώρο όπου λειτουργούσε παλιότερα “η κουζίνα της Κορνηλίας” θα στεγάσει το δικό μας όνειρο, γεμίζοντας με γέυσεις, χρώματα και αρώματα.

Με το όνομα PEPPER το δικό μας εστιατόριο Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας, άνοιξε της πόρτες του απο την Tετάρτη 28 του Σεπτέμβρη και σας περιμένουμε κάθε βράδυ αλλά και τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής να σας φιλοξενήσουμε στην όμορφη σάλα μας, να σας ταξιδέψουμε στίς γεύσεις μας και να σας δροσίσουμε με τα ποτά και τα κοκτέϊλ μας στο μεγάλο και όμορφο μπάρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά