Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου η Αμερικάνικη ταινία "Σχολικά Γυμνάσια"

Πάτρα: Έρχεται στις 20 Οκτωβρίου η Αμερι...

Σε διανομή από την Odeon

Από αυτή την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 ξεκινά να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon, η οικογενειακή κωμωδία  με τίτλο «Σχολικά Γυμνάσια – Middle School: The Worst Years of my life». Το φιλμ που αναμένεται να δούμε και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, έχει βασιστεί στο βιβλίο «Γυμνάσιο – Χειρότερα δεν γίνεται» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Πρόκειται όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για ένα σύγχρονο μίγμα του «Ferris Bueller’s Day Off» και του «Μόνος στο Σπίτι» που θα αγαπηθεί από τους μαθητές όλου του κόσμου. Τα «Σχολικά Γυμνάσια» ήρθαν για να αποδείξουν ότι οι κανόνες υπάρχουν για να ΜΗΝ τηρούνται!

Ο Ρέιφ έχει καλλιτεχνική φαντασία επικών διαστάσεων… και ένα μικρό πρόβλημα με την εξουσία και τους κανόνες, το οποίο και φουντώνει όταν μεταφέρεται σε ένα άκρως αυστηρό και καταπιεστικό σχολείο. Ο Ρέιφ και ο καλύτερός του φίλος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πατήσουν κάθε έναν κανόνα του σχολείου, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα φυσικά.

Η μάχη τους με τον διευθυντή φέρνει το χάος στον πραγματικό κόσμο, αλλά και σε εκείνον στο μυαλό του Ρέιφ. Ο διευθυντής, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα…

Η σκηνοθεσία είναι του                Στιβ Καρ και παίζουν οι ηθοποιοί Γκρίφιν Γκλακ, Λόρεν Γκρέιαμ, Ρομπ Ριγκλ, Τόμας Μπαρμπούσκα και Άνταμ Πάλι.

Η διάρκεια είναι 92 λεπτά.

Σε 10 μέρες προβολής στις ΗΠΑ η ταινία έχει φτάσει τα 14 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture