Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εξώφυλλο στο περιοδικό Vanity Fair, ο Bruce Springsteen με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του

Εξώφυλλο στο περιοδικό Vanity Fair, ο Br...

Ο 67χρονος σήμερα ροκ θρύλος παραδέχθηκε πως έδωσε μάχη με την κατάθλιψη

Στο εξώφυλλο του ιλουστρασιόν περιοδικού Vanity Fair (τεύχος Οκτωβρίου 2016) φιγουράρει ο Αμερικανός ροκ τραγουδιστής, συνθέτης και περφόρμερ Μπρους Σπρίνγκστιν.

Αφορμή του εξώφυλλου, της συνέντευξης και της φωτογράφησης του καλλιτέχνη από την Άννι Λίμποβιτς, είναι η έκδοση του memoir βιβλίου – αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Born to Run», τίτλος παρμένος από μία από τις επιτυχίες του.

Ο 67χρονος σήμερα Σπρίνγκστιν (είχε γενέθλια στις 23 Σεπτεμβρίου) κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ, των ΗΠΑ και έχει μία καριέρα που αγγίζει σε διάρκεια τα 50 χρόνια. Το ξεκίνημα του στη δισκογραφία έγινε το 1973 με το Greetings from Asbury Park, N.J. ενώ η μεγάλη επιτυχία που τον έκανε ίνδαλμα παγκοσμίως ήρθε περίπου 10 χρόνια αργότερα το 1984 με το άλμπουμ «Born in the USA».

Όπως αναφέρει στο 500 σελίδων βιβλίο του, από πιτσιρικάς έδινε μάχη με την μελαγχολία αλλά ήταν την εποχή του Born in the USA, που η κατάθλιψη του όπως ο ίδιος ομολογεί, «άρχισε να διαρρέει σαν πετρέλαιο πάνω στον όμορφο γαλαζοπράσινο κόλπο της προσεκτικά διαμορφωμένης μου οντότητας». Τότε ήταν που ο μάνατζερ του Jon Landau, τον συμβούλεψε να λάβει επαγγελματική βοήθεια και ο Σπρίνγκστιν ή «The Boss – Το Αφεντικό» όπως είναι το παρατσούκλι του, άρχισε συμβουλευτική και θεραπεία.

Ο τραγουδιστής από τους θρύλους πλέον της Αμερικάνικης ροκ σκηνής ολοκλήρωσε μόλις μία μεγάλη εκτενή περιοδεία (κρίμα που δεν ήρθε και έως την Ελλάδα) και κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του όπου φανερώνει, όπως γράφτηκε το ταλέντο του, την ψυχή του και μία ήρεμη αξιοπρέπεια.

Παράλληλα κυκλοφορεί και ανέκδοτα τραγούδια.

*Το περιοδικό Vanity Fair μπορείτε να το βρείτε και στην Πάτρα, στο Κέντρο Τύπου, στη Δημ. Γούναρη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture