Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΤΑΜΤΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ. TI ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΝΕΟ POP STYLE ICON;

ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΤΑΜΤΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Το κάτι παραπάνω» στο Ρίο

Στο ζενίθ της δημοτικότητάς της, η γεωργιανή τραγουδίστρια Τάμτα μας δίνει ραντεβού στο Ακρωτήρι του Ρίου αυτό το σαββατόβραδο 3 Σεπτεμβρίου μετά τις 11 το βράδυ. Η 35χρονη ποπ ερμηνεύτρια που έχει εξελιχθεί σε πολύ λαμπερό fashion icon, ενώ ειδικά φέτος είναι άκρως περιζήτητη (χάρη στη συμμετοχή της στο talent show X-Factor και μετά τα απανωτά φλας με τον playboy-jet setter, μουσικό –κινηματογραφικό παραγωγό και γόνο της δυναστείας Λάτση, Πάρη Κασιδόκωστα) κάνει στάση στα μέρη μας με τη σφραγίδα του πολύ αγαπητού συμπολίτη διοργανωτή live parties Χάρη Παναγόπουλου.

 

Η ζωή της Τάμτα κάνει για ταινία. Όπως η ίδια έχει ομολογήσει έχει βιώσει από μικρό παιδί την απόλυτη φτώχεια και πείνα  όταν ζούσε με την μητέρα της στη Γεωργία,  ενώ στα 14 χρόνια της παντρεύεται και μένει έγκυος μετά από απαγωγή. Η μετανάστευση στην Αθήνα βρίσκει την μητέρα της να καθαρίζει σπίτια ώσπου εκείνη τολμά να δοκιμάσει την τύχη της στο «Super Idol» αξιοποιώντας τις σπουδές της στο μουσικό θέατρο. Κατακτώντας τη δεύτερη θέση χάρη στην ιδιαίτερη φωνή της, βρίσκει την πρώτη της δουλειά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και ξεκινάει δισκογραφία με προσωπικά χορευτικά χιτ και εκκεντρικές εμφανίσεις χάρη στη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαίτη.

Μέχρι σήμερα διατηρεί ένα πολύ χαρούμενο, φρέσκο και κοριτσίστικο στυλ ένδυσης ενώ οι συνδυασμοί των ρούχων, των χτενισμάτν και των αξεσουάρ της θεωρούνται πολύ αναπάντεχοι. «Ελα στο ρυθμό», «Κοίτα με», «Θάρρος ή αλήθεια», «Τ΄άλλο μου μισό», «Μια στιγμή εσύ κι εγώ», «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη», «With Love», «Σ’ αγαπάω» είναι κάποια από τα γνωστά τραγούδια της μετά από συνεργασίες με Ρουβά, Πετράκο, Playmen, Mηδενιστή κ.α. αλλά και θεαματικές εμφανίσεις σε εγχώρια μουσικά βραβεία. Το τελευταίο της χιτ λέγεται «Το κάτι παραπάνω» ενώ έχει υιοθετήσει look χαμαιλέοντα όπως κάνουν ξένες ποπ σταρ σαν τη Ριάνα και τη Ρίτα Ορα.

 

(Προνοείστε για κρατήσεις θέσεων, ανυπομονούμε τόσο να την ακούσουμε όσο και να δούμε τι θα φοράει κι αν θα έχει… ροζ μαλλιά! Χορηγός επικοινωνίας το thebest.gr)

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View