Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συνεχίζεται στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε ενώ ξεκινά να προβάλλεται και στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, το "Πριν έρθεις εσύ"

Συνεχίζεται στα Ster Cinemas στη Βέσο Μά...

Σε διανομή της εταιρείας Tanweer

Παρότι βγήκε στην Αυγουστιάτικη Ελλάδα όπου οι περισσότεροι είναι σε διακοπές, (έκανε πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου 2016 σε διανομή της εταιρείας Tanweer) η συγκινητική και ρομαντική ταινία «Πριν έρθεις εσύ – Me Before You» τα πήγε ικανοποιητικά στα ελληνικά ταμεία και έχει ξεπεράσει έως τώρα τα 13.000 εισιτήρια.

Το φιλμ συνεχίζει να προβάλλεται για 2η εβδομάδα στις κλιματιζόμενες αίθουσες των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε ενώ από σήμερα Πέμπτη 11/8 θα παίζεται και στο μοναδικό εναπομείναν θερινό σινεμά της Πάτρας, στο σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ με ώρα έναρξης στις 22.00.

Στα διεθνή ταμεία, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, η ταινία «Πριν έρθεις εσύ» έχει κάνει εισπράξεις κοντά στα 192 εκατομμύρια δολάρια.

Η σκηνοθεσία είναι της Θία Σάροκ (σκηνοθετικό ντεμπούτο) και πρωταγωνιστούν η Εμίλια Κλαρκ της δημοφιλούς σειράς «Game of thrones», ο γοητευτικός Άγγλος ηθοποιός Σαμ Κλάφλιν και οι Μάθιου Λιούις, Τζένα Κόουλμαν, Μπρένταν Κόιλ, Τζάνετ ΜακΤιρ, Τσαρλς Ντανς.

Υπόθεση:

Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε µια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καµία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθµη 26χρονη τρέχει από τη µία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονοµικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιµαστούν, όταν θα αποδεχθεί µια θέση για δουλειά, αναλαµβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αµαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα.

Μέχρι τη στιγµή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις. To στόρι έχει βασιστεί στο μπεστ σέλερ βιβλίο της 46χρονης Αγγλίδας συγγραφέως Jojo Moyens που κυκλοφορεί και στα ελληνικά, από τις εκδόσεις Ψυχογιός και έχει γίνει ανάρπαστο από το νεανικό αναγνωστικό κοινό.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Πλάνο από τη γεμάτη αίθουσα του θερινού σινέ Κάστρο στο Ρίο Πατρών.

Πλάνο από τη γεμάτη αίθουσα του θερινού ...

Πλάνο από τη γεμάτη αίθουσα του θερινού σινέ Κάστρο στο Ρίο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture