Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Έκλεισε το κατάστημα Home Selections

Πάτρα: Έκλεισε το κατάστημα Home Selections

Η επιχείρηση της Μαρίας Ζορμπά είχε μία σημαντική πορεία 36 χρόνων στην αγορά της πόλης της Πάτρας

Συνεχίζονται τα λουκέτα στην αγορά της Πάτρας, τις περισσότερες φορές ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης και της μείωσης της κατανάλωσης.  Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, πριν λίγο καιρό κατέβασε ρολά μετά από πολύχρονη παρουσία, ένα κατάστημα που βρισκόταν επί της οδού Βότση, κάτω από την Κορίνθου.

Ο λόγος για το Home Selections που διηύθυνε η Πατρινή επιχειρηματίας Μαρία Ζορμπά, με εκλεκτά, καλοδιαλεγμένα και ποιοτικά είδη διακόσμησης, κορνίζες, μπιμπελό, εποχικά γιορτινά είδη όπως Χριστουγεννιάτικα, κηροπήγια, κ.α. Μάλιστα το συγκεκριμένο κατάστημα με τις φιλικές και εξυπηρετικές οικοδέσποινες του, λειτουργούσε και επί μακρό διάστημα για εξόφληση λογαριασμών της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η επιχείρηση είχε συνολικά παρουσία στην αγορά της Πάτρας κοντά 35 με 36 χρόνια.

Η οικονομική κρίση όπως προείπαμε, ωστόσο έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο και πολλοί έμποροι και επιχειρηματίες, αν μάλιστα είναι κοντά και στην συνταξιοδότηση, επιλέγουν την αναγκαστική λύση, να κλείσουν το μαγαζί τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά