Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Καλός και ζεστός και σήμερα ο καιρός - 36 βαθμοί στη Δυτική Ελλάδα

Καλός και ζεστός και σήμερα ο καιρός - 3...

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016. Τις θερμές όμως ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα να εκδηλωθούν λίγοι πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου. Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν επίσης στα ανατολικότερα τμήματα των Δωδεκανήσων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 22 έως 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 35 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 30 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και τοπικά θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα φτάσει στους 34 με 35 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 33 βαθμούς.

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός