Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 4 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Η διέλευση της Σελήνης απ' το τακτικό ζώδιο της Παρθένου σήμερα, σας βάζει σε διάθεση για νοικοκυριό, τακτοποίηση και ενασχόληση με διάφορες λεπτομέρειες της ζωής και της καθημερινότητας. Ενασχόληση επίσης με υγεία, διατροφή αλλά και με τα κατοικίδια. Το πρωί προσέξτε ορισμένες ταλαιπωρίες, κυρίως στα ταξίδια, αλλά και κάποιες κριτικές.

Ταύρος

Πιο ανέμελη και πλήρως καλοκαιρινή αναμένεται η σημερινή μέρα και πιθανόν να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να παίξετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Το πρωί προσοχή σε κάποιες εντάσεις. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες ερωτικές και άλλες συναντήσεις, και ευκαιρίες για εξόδους.

Δίδυμοι

Ενασχόληση με το σπίτι, την οικογένεια και με ζητήματα ακινήτων φέρνει σήμερα η Σελήνη, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στην ιδιωτική σας ζωή. Το πρωί με το εριστικό τετράγωνο Σελήνης-Άρη θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις, βιασύνες, ατυχήματα. Πιθανές συγκρούσεις με τους δικούς σας. Επίσης σήμερα θ' ασχοληθείτε πιο πολύ με το παρελθόν.

Καρκίνος

Επικοινωνιακή μέρα, με συναντήσεις διάφορες και με αρκετή κουβεντούλα, ενώ είναι πιθανές και αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Το πρωί προσέξτε τον εκνευρισμό στην επικοινωνία, σε διάφορες συναλλαγές, στο χώρο δουλειάς αλλά και στις μετακινήσεις, ενώ είναι πιθανές εντάσεις με συγγενείς. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, αλλά και ωραίες βόλτες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά και αποκτημάτων, μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Το πρωί θα πρέπει να προσέξετε ορισμένους ανταγωνισμούς κι εντάσεις. Ωστόσο θα είναι μέρα που θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τις αισθήσεις, τη φύση, τη μουσική, τη καλή παρέα και την ηρεμία, κυρίως προς το βράδυ.

Παρθένος

Το πρωί η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με πρωτοβουλίες και ξεκινήματα, αλλά το πρωί το δύσκολο τετράγωνό της με τον Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο, γι' αυτό προσοχή σε εντάσεις αλλά και σε φλεγμονές, εγκαύματα, κοψίματα, ατυχήματα. Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή το βράδυ φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και βόλτες.

Ζυγός

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ενώ θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, φυγή, ησυχία, επαφή με τη θάλασσα και την τέχνη. Το πρωί ωστόσο ίσως ταραχτεί η ησυχία σας λόγω κάποιων εντάσεων, κυρίως με συγγενείς, ή λόγω ταλαιπωριών σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Σκορπιός

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, με τη Σελήνη σήμερα να τονίζει τον ανάλογο τομέα, ενώ θα δώσετε και περισσότερη έμφαση στις διαδικτυακές σας επαφές και ενασχολήσεις. Ομαδικές δραστηριότητες, και με τις παρέες σας. Το πρωί ωστόσο προσέξτε ορισμένες εντάσεις, τόσο με φίλους, όσο και για οικονομικά θέματα. Ωραίες συναντήσεις το βράδυ.

Τοξότης

Είναι πιθανό σήμερα να έχετε κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη. Το πρωί με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις, τις βιασύνες, τα εγκαύματα, τα ατυχήματα και τον εγωισμό σας. Αποφύγετε τοξικές τροφές.

Αιγόκερως

Αισιόδοξη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, αν και το πρωί με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη μπορεί να υπάρξουν ορισμένες εντάσεις, κυρίως στα ταξίδια ή με συγγενείς, ενώ δεν λείπουν και κάποια παρασκήνια ή ανταγωνισμοί. Ωστόσο η υπόλοιπη μέρα θα έχει ωραίες περιπέτειες και το βράδυ αναμένονται και ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες.

Υδροχόος

Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, ενώ το πρωί δεν λείπουν ορισμένοι ανταγωνισμοί ή ίντριγκες – ειδικά με φίλους και γνωστούς προσέξτε τις εντάσεις. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά αλλά και στην ψυχολογία σας και στην έρευνα. Ωραίες ερωτικές συναντήσεις το βράδυ και βαθύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο.

Ιχθύες

Κοινωνική η σημερινή μέρα, αλλά το πρωί με το εύφλεκτο τετράγωνο Σελήνης-Άρη θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς και τις εντάσεις, αλλά και τις βιασύνες, τα ατυχήματα, τις φλεγμονές, τα εγκαύματα, τα τσιμπήματα κλπ. Πιο ευχάριστο αναμένεται το βράδυ, με τη σύνοδο Σελήνης-Ερμή να φέρνει ωραίες γνωριμίες και συναντήσεις, σε πιο αρμονικό πλέον κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being