Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πύργος: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Γιάννη Καραμπολέγκο

Πύργος: Συνάντηση του Δημάρχου με τον Γι...

Επιστημονικό συνεργάτη του ΠΟΑΔΕΠ

Συνάντηση με  τον κ. Γιάννη Καραμολέγκο, οικονομολόγο, επιστημονικό συνεργάτη του ΠΟΑΔΕΠ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ&ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Το παρατηρητήριο, αποτελεί μια καινοτόμο δράση που προήλθε από πρωτοβουλία Καθηγητών Πανεπιστημίου με στόχο τη συνεχή μελέτη των κοινωνικοοικονομικών επιδράσεων των μεγάλων συγκοινωνιακών έργων στην περιφέρεια αλλά και στο σύνολο της χώρας.

Η σημερινή συνάντηση είχε ως σκοπό την καταγραφή των απόψεων του Δημάρχου, στα πλαίσια συγκεκριμένης σχετικής έρευνας, όσον αφορά στο ρόλο και τη λειτουργία της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου και του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Κορίνθου- Πατρών (Ολυμπία Οδός).

Ο κ. Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις του κ. Καραμολέγκου και διατύπωσε επιπλέον τις απόψεις του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ηλεία από πλευράς οδικών αξόνων, και τις επιπτώσεις που έχει το γεγονός αυτό στην οικονομική και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Ο κ. Καραμολέγκος δήλωσε σχετικά:

«Είναι αποφασιστικής σημασίας η συμμετοχή του Δημάρχου κ. Γαβριήλ Λιατσή στην διαμόρφωση του πλαισίου χρήσης της Ολυμπίας Οδού και της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, μέσα από την έρευνα του ΠΟΑΔΕΠ η οποία διεξάγεται σε περισσότερους από 70 φορείς όπως Δήμους, Περιφέρειες, λιμάνια, αεροδρόμια, ΚΤΕΛ, Νοσοκομεία, μεγάλες επιχειρήσεις κ.λ.π. .

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 το έργο κατασκευής της συνδετήριας οδού Κατακόλου με την Πατρών – Πύργου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις