Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Φροντίστε τον εαυτό σας στην παραλία

Φροντίστε τον εαυτό σας στην παραλία

...από το διατροφικό εργαστήρι Ευτροφία

Καλοκαίρι: η εποχή της ξεγνοιασιάς! Αφήνοντας όλες μας τις έννοιες πίσω, ξεχυνόμαστε στις παραλίες όπου περνάμε ώρες ατελείωτες. Συνήθως τις εξορμήσεις μας συνοδεύει ένας καφές, κάτι πρόχειρο σε φαγητό και κάτι αλκοολούχο επίσης… Μήπως σε αυτά τα πλαίσια, παραμελούμε τις καλές διατροφικές μας συνήθειες;

Τι προσφέρεται λοιπόν για αυτές τις περιστάσεις;

Για να μην πείτε το νερό..νεράκι

Επαρκής υδατωση: τόσο ο καυτός ο ήλιος όσο και το αλκοόλ μπορεί να συμβάλλουν στη μεγάλη απώλεια υγρών. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο ποσό ενεργητικοί αισθάνεστε αλλά και στο γενικότερο αίσθημα πεινάς και κορεσμού. Να θυμάστε λοιπόν να πίνετε άφθονα υγρά, κυρίως νερό!

Να φάω και να κάνω μπάνιο;

Μικρά και συχνά γεύματα χρειάζονται: κλασσική συμβουλή που θα ακούσετε από διαιτολόγους, ζωτικής σημασίας όμως για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να έχετε επαρκή ενέργεια αλλά και να ελέγξετε τα επίπεδα της πείνας σας, χωρίς να σας κρατήσει μακριά από τη θάλασσα. Ανάλογα με τις καθημερινές συνήθειες διατροφής σας, αυτό μπορεί να διαφοροποιείται από πολλά μικρά σνακ ή 2-3 μεγαλύτερα. Φροντίστε να μη μένετε νηστικοί πολλές ώρες. Πέρα από τα πολυαγαπημένα μας φρούτα, ενδιαφέρουσες ιδέες είναι μικρά παστελάκια, τοστ με τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά καπνιστό σολομό και αβοκάντο, μια ελαφριά σαλάτα χωρίς πολλή σος, κεφίρ με φράουλες, καρύδια με σταφίδες, σπιτική πίτα λαχανικών κλπ.

Δίαιτα και στην παραλία δηλαδή;

Βρείτε την ισορροπία: απολαύστε τη θάλασσα χωρίς να παραμελείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας! Η καλή διατροφή θέλει τρόπο άλλωστε, όχι κόπο!

Και καλές διακοπές να έχετε!

Αν θέλετε να εντάξετε την καλή διατροφή στην καθημερινότητά σας, με τρόπο που να σας είναι εύκολος και να σας βοηθάει στην ημέρα σας, κλείστε ραντεβού με τις διαιτολόγους του Ευτροφία, Μέμα Λαμπροπούλου και Μαρκέλλα Συμεοπούλου

Ευτροφία

Μαιζώνος 52,26221, Πάτρα

Τηλ: 2610 220159

Facebook: eutrofiapatra

Website: www.eutrofia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being