Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΒΑΛΑ: ΠΩΣ ΧΤΕΝΙΣΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ PROMO EVENT ΣΤΟ "ΗΔΥΛΟΦΟΝ" ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΒΑΛΑ: ΠΩΣ ΧΤΕΝΙΣΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο γάμο της Πάτρας των ειδικών

Γαμήλιο "μπουκέτο" συμπολιτών wedding experts την Τετάρτη το βράδυ στο πανοραμικό "Ηδύλοφον", όπου στήθηκε ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής με νύφες, γαμπρούς, ντεκόρ, μουσική, φλας και γεύσεις ως ολοκληρωμένη πρόταση για μελλόνυμφους. Γνωστά ονόματα της επιχειρηματικής και εμπορικής Πάτρας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διαδικτυακού οδηγού epilogesgamou, φροντίζοντας για την κάθε λεπτομέρεια και ανάγκη ενός σύγχρονου, ονειρεμένου γάμου. Από το event δεν έλειψε η γνωστή και πάντα όμορφη hair stylist Φωτεινή Τσαβαλά που επιμελήθηκε με γούστο, μεράκι και επαγγελματισμό τα χτενίσματα. Δεν χάσαμε λοιπόν την ευκαιρία να τη ρωτήσουμε πώς προτιμούν σήμερα τα μαλλιά τους εκείνοι που χορεύουν τον Ησαία.

"Το αισθητικό κομμάτι στο μυστήριο και τις δεξιώσεις του γάμου έχει αλλάξει. Ολα είναι πλέον πιο χαλαρά και απλά, λιγότερο πομπώδη και βαρύγδουπα. Στο δικό μου κομμάτι, τα χτενίσματα φαντάζουν πιο φυσικά και νεανικά, μακριά από το "φόρτωμα" που επικρατούσε παλιότερα. Οπως ακριβώς παρουσίασα στην εκδήλωση, τα απαλά σινιόν, δηλαδή οι χαμηλοί κότσοι σε επιμελημένα "δεσίματα" ή τα ανάλαφρα μαλλιά σε ξέπλεκα, καλοκαιρινά "κύμματα" αρέσουν πολύ και αποτελούν κορυφαίες τάσεις" μας εξήγησε. Η Φωτεινή Τσαβαλά χτένισε τα μοντέλα "επί τόπου" αλλά και μετά από προεργασία στο πολυσύχναστο κομμωτήριό της στη Ρήγα Φεραίου.  Για τον γαμπρό επέλεξε ένα διαχρονικό χτένισμα για να υπογραμμίσει την αρρενωπότητά του, δίχως υπερβολές, αλλά με φινέτσα. Γενικότερα όμως ήταν πολύ ικανοποιημένη από το event εφόσον συγκέντρωσε επιλεκτικά σημαντικές δυνάμεις της πόλης στον τομέα του γάμου, να καταθέσουν τις νέες ιδέες, την ενημέρωση, τα προιόντα και την τεχνογνωσία τους.

*Στους υπόλοιπους συντελεστές ήταν τα καταστήματα Μιχαλάκου (νυφικά), The Mark Κωνσταντινίδης (κοστούμια), Μέντης (κοσμήματα), Porcelana Alfa Casa (έπιπλα), Ιωνία (σερβίτσια) Talks Catering (φαγητό) Λοτσάρης (γλυκά), Ανθόκηπος (λουλούδια), Mean2Be (ντεκόρ), Daneira's Nails & Beauty Salon (ομορφιά-μακιγιάζ), Celebrate Sound (ήχος-μουσική), Νίκος Τσακανίκας, Στέλιος Κουτρουμπάνος (allREDy φωτογραφίες-βίντεο). Oι καταστηματάρχες με τους συνεργάτες τους ήταν εκεί ως ... κοινό ειδημόνων σε ένα γάμο "με τα όλα του"!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View