Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η Πολυφωνική στην παραλία Κάτω Αλισσού- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η Πολυφωνική στην παραλία Κάτω Αλ...

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση  κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  της φιλαρμονικής ορχήστρας της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, με θέμα θερινές αρμονίες, που έγινε την 15η Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, στην παραλία Κάτω Αλισσού μετά από πρόσκληση  του πολιτιστικού μας  συλλόγου αλισσαίων - Πείρος.

Η μουσική συναυλία ήταν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που διήρκεσε μια ώρα και ενθουσίασε τους εκατοντάδες κατοίκους που παραβρεθήκαν στον χώρο της εκδήλωσης στην παραλία Κάτω Αλισσού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο αιδεσιμότατος της Αγίας Τριάδας Άνω Αλισσού πάτερ Αλέξανδρος, οι αντιδήμαρχοι Πατρούλα Κοκκίνη και Τραχάνης Σπυρίδων, ο επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Κουνάβης, οι πρόεδροι των ΤΔ Άνω και Κάτω Αλισσού Ελένη Μπεζεριάνου και Θεώνη Κελάμη, η υπεύθυνη στην επιτροπή δημόσιας τάξης της ΝΔ κυρία Ευσταθία Γιαννιά,  η κυρία Ελένη Πανίτσα- Μπακουλοπούλου.

Το διοικητικό συμβούλιο, στο τέλος του όμορφου μουσικού ταξιδιού της πολυφωνικής, απένειμε τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους, στον καλλιτεχνικό διευθυντή της πολυφωνικής κύριο Σταύρο Σολωμό και στον αρχιμουσικό κύριο Μπουρδόπουλο. Τους επαίνους έδωσαν ο δήμαρχος κύριος Νικολάου και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κύριος Κουνάβης Παναγιώτης.

Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου κύριος Μπαρμπούνης Δημήτρης. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη του προσέλευση, τον δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας και όλους τους παρευρισκόμενους. Δήλωσε ότι η δύναμη του συλλόγου αλισσαίων - Πείρος είναι ο κόσμος και ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ωραίες εκδηλώσεις που είναι ήδη προγραμματισμένες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture