Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου

Ζώδια

Ταύρος

Προσέξτε σήμερα τον εκνευρισμό και τις προστριβές, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο, ενώ ανεβάζει πολύ τον εγωισμό και την ξεροκεφαλιά σας. Ειδικά με άτομα εξουσίας αλλά και με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και με καλούς φίλους, ίσως υπάρχουν διαφωνίες. Μην βιάζεστε, και προσοχή σε εγκαύματα, πονοκεφάλους, ατυχήματα.

Δίδυμοι

Διευκολύνονται το πρωί κάποια θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων με τη θετική γωνία Σελήνης-Ερμή, το ίδιο και ορισμένες επαφές και συζητήσεις. Όμως η μέρα έχει και τις εντάσεις της, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Σελήνης-Άρη, και θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες σε ταξίδια, τον εκνευρισμό στο χώρο δουλειάς και τον ιδεολογικό φανατισμό.

Καρκίνος

Νωρίς το πρωί θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια θέματα, γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα. Η μέρα όμως αναμένεται να έχει και οξύνσεις, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Άρη, το οποίο εφιστά τη προσοχή σε ανταγωνισμούς και διαφωνίες στα ερωτικά, με τα παιδιά αλλά και γύρω από θέματα οικονομικά. Προσοχή σε ζήλιες κι εγωισμούς.

Λέων

Βγαίνει ο εγωιστής και ανυπόμονος εαυτός σας σήμερα στην επιφάνεια με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, το οποίο κάνει το κλίμα πολεμικό, γι' αυτό προσέξτε βιασύνες, συγκρούσεις κι ανταγωνισμούς. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα, φλεγμονές, πονοκεφάλους, τσιμπήματα, εγκαύματα, κλπ. Νωρίς το πρωί όμως γίνονται και κάποιες επιτυχημένες επαφές, ενώ προχωρούν ορισμένα σχέδια.

Παρθένος

Αν και νωρίς το πρωί μπορεί να προχωρήσουν εύκολα ορισμένα επαγγελματικά θέματα κι επαφές με τη θετική όψη Σελήνης-Ερμή, ταυτόχρονα η σημερινή μέρα αναμένεται να έχει εκνευρισμό, ίσως κάποιες ταλαιπωρίες κι εντάσεις, λόγω του εύφλεκτου τετραγώνου Σελήνης-Άρη. Προσέξτε την κριτική και την προκλητικότητα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις/οδήγηση.

Ζυγός

Τις πρωινές ώρες η θετική γωνία Σελήνης-Ερμή βοηθά την επικοινωνία και θέματα ερωτικών, ταξιδιών, σπουδών και παιδιών. Γενικά όμως η μέρα αναμένεται να είναι κάπως έντονη και να δημιουργηθούν και διαφωνίες, λόγω του εύφλεκτου τετραγώνου Σελήνης-Άρη, το οποίο εφιστά τη προσοχή σε βιαστικές οικονομικές κινήσεις, ανταγωνισμούς, κτητικότητα κι εγωισμούς.

Σκορπιός

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα ενεργοποιείται δυσαρμονικά απ' τη Σελήνη, γι' αυτό μπορεί να βγει ο εγωιστής, πολεμικός και προκλητικός σας εαυτός στην επιφάνεια. Προσέξτε τις διαφωνίες, τον εκνευρισμό, τις βιασύνες και τις συγκρούσεις, κυρίως με τους δικούς σας. Επίσης προσοχή σε εγκαύματα, ατυχήματα, φλεγμονές, πονοκεφάλους.

Τοξότης

Ευνοούνται και διευκολύνονται νωρίς το πρωί κάποιες επαφές, συζητήσεις, συναλλαγές, και είναι ώρες κινητικές κι επικοινωνιακές. Όμως ταυτόχρονα σήμερα υπάρχει και ένταση λόγω της πολεμικής όψης Σελήνης-Άρη, γι' αυτό προσοχή σε ανταγωνισμούς, απωθημένα, παρασκήνια και αψυχολόγητες αντιδράσεις. Κάποια θέματα γραφειοκρατικά ή άλλα που πρέπει να κλείσουν, σας “τρέχουν”.

Αιγόκερως

Γόνιμη μέρα για τα εργασιακά και τα οικονομικά, κυρίως το πρωί. Όμως σήμερα χρειάζεται προσοχή και σε προστριβές, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Άρη αυξάνει τον εκνευρισμό, ενώ μπορεί να εκδηλωθούν εντάσεις με φίλους και γνωστούς ή μέσα σε ομάδες ή στις επαφές σας στα social media. Επίσης προσοχή σε οικονομικούς ανταγωνισμούς.

Υδροχόος

Η Σελήνη που διατρέχει το ζώδιό σας σήμερα σχηματίζει πολεμική όψη τετραγώνου με τον Άρη, γι' αυτό προσέξτε την εριστικότητα και την προκλητικότητα, όπως επίσης και τον εγωισμό σας. Ακόμα, προσοχή σε ατυχήματα, εγκαύματα, πονοκεφάλους, φλεγμονές. Συγκρούσεις με άτομα εξουσίας. Όμως νωρίς το πρωί γίνονται και κάποιες θετικές επαφές ή κινήσεις.

Ιχθύες

Εάν ταξιδεύετε σήμερα ίσως ταλαιπωρηθείτε λιγάκι, λόγω του έντονου τετραγώνου Σελήνης-Άρη, ενώ άγχη προκαλεί και σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, νομικών. Μια εύφλεκτη επιρροή - προσέξετε ασυνείδητα να μην προκαλείτε με κάποιο τρόπο. Θέματα που πρέπει να κλείσουν ίσως σάς αγχώνουν και καλό θα ήταν να τα κινήσετε νωρίς το πρωί.

Κριός

Το πρωί η θετική όψη Σελήνης-Ερμή βοηθά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και το να γίνουν διάφορες επαφές, ωστόσο ταυτόχρονα σήμερα το κλίμα είναι έντονο γενικά, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Άρη, που προκαλεί ανταγωνισμούς. Κυρίως με φίλους αλλά και σε οικονομικά θέματα προσέξτε τις συγκρούσεις. Όμως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being