Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BENETIA: ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ, ΑΛΕΞΑ ΤΣΑΝΓΚ ΣΤΟ FASHION DINNER ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ERDEM-ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

BENETIA: ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ, ΑΛΕΞΑ ΤΣΑΝΓΚ ΣΤΟ F...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

"Κορυφή" δεν το διαπραγματευόμαστε!

Στην ειδυλλιακή, υδάτινη Βενετία των δόγηδων, μέσα στο περίφημο αρχοντικό και υπερπολυτελές ξενοδοχείο Aman Venice (όπου διέμεινε για το γάμο του και το ζεύγος Κλούνευ) δόθηκε ένα υπέροχο δείπνο για τη συνεργασία του πολυβραβευμένου ντιζάινερ Erdem με την πασίγνωστη luxury διαδικτυακή μπουτίκ mytheresa. Aνάμεσα στις υπέρκομψες καλεσμένες ήταν οι πάντα μοδάτες Κίρα Νάιτλι και Αλέξα Τσανγκ αλλά και η όμορφη σχεδιάστρια Καρολιν Ισσα, τυλισμένες όλες μέσα στις μοναδικές Εrdem δαντέλες και άνθινες διαφάνειες.  Mια ματιά στην ατμόσφαιρα γύρω από το τραπέζι με τις παιόνιες και τα τριαντάφυλλα θα σας πείσει πως μιλάμε για "άλλο κόσμο"...

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την καθιερωμένη Μπιενάλε της Βενετίας. Ειδικά στο ξενοδοχείο αυτό με τους περίτεχνους πολυέλαιους, τις παλιές ταπετσαρίες, τα ζωγραφιστά ταβάνια, τα Erdem ρούχα με τις βικτωριανές, νεο-ρομαντικές επιρροές ταιριάζουν απόλυτα.

O Erdem Moralioglou μέσα σε μια δεκαετία έκανε το brand του διάσημο. Τα ρούχα του είναι άκρως θηλυκά, με "μυθιστορηματική" couture αύρα και έχει μεγάλη αδυναμία στα λουλούδια και τις δαντέλες. Eπιλέγει το νοσταλγικά αιθέριο και όχι το σέξι. Καναδός με τουρκικές ρίζες, μεγάλωσε μεταξύ Μόντρεαλ και Λονδίνου και δούλεψε στα ατελιέ των Vivienne Westwood και Diane Furstenberg. Σήμερα είναι κάτοχος κορυφαίων βραβείων του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας, τα φορέματά του αναδεικνύονται διαρκώς από διασημότητες στο red carpet και διατίθενται στα καλύτερα καταστήματα της υφηλίου (Bergdorf Gudman, Barneys, Colette, Dover Street Market, Selfridges, Harvey Nichols κ.α.).


Διαλέξαμε αντιπροσωπευτικές δημιουργίες από τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή. Είναι από τους πιο αγαπημένους μας σχεδιαστές- έστω από μακριά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View