Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η νηστεία θέλει και τη νοστιμιά της!

Η νηστεία θέλει και τη νοστιμιά της!

Όλα χειροποίητα, φτιαγμένα αποκλειστικά με φρέσκα υλικά

Μπορεί να νηστεύουμε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουμε κιόλας! Αν αγαπάς τις νοστιμιές, συνέχισε τη νηστεία σου κανονικά και έλα στο Create, στο ολοκαίνουργιο "σημείο απόλαυσης" της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Σάντουιτς, Κρέπα, Burger, Club Sandwich και Σαλάτες, όλα χειροποίητα, φτιαγμένα με ολόφρεσκα υλικά, στο συνδυασμό που εσύ επιλέγεις κάθε φορά! Αυτές τις μέρες κάνε το δικό σου συνδυασμό υλικών από ρεβιθοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, ταραμοκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, καλαμαράκια, μανιτάρια πλευρώτους και ψητά λαχανικά και δε θα θες να τελειώσει η νηστεία!

Το Create σου φέρνει -χωρίς minimum παραγγελίας και χωρίς έξτρα χρέωση- ό,τι θες (και το ρόφημα της επιλογής σου!) όπου κι αν είσαι.

Το Create δεν είναι απλά ένα ακόμα κατάστημα γρήγορου φαγητού. Φιλοσοφία και προτεραιότητα των ανθρώπων του είναι η επιλογή φρέσκων και ποιοτικών υλικών, η σπιτική γεύση σε ό,τι φτιάχνουν και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Στόχος τους είναι να αγαπηθεί το Create όχι μόνο από εκείνους που λατρεύουν αυτό που συνηθίζουμε να αποκαλούμε "γρήγορο φαγητό", αλλά και από όσους μέχρι τώρα το απέφευγαν θεωρώντας το μη ποιοτικό φαγητό. Οι λάτρεις του είδους θα καταλάβουν τη διαφορά από την πρώτη κιόλας μπουκιά... Οι υπόλοιποι, απλά ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του γρήγορου αλλά καθόλου πρόχειρου φαγητού!

Απολαύστε τις δημιουργίες του Create στον μοντέρνο χώρο του στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ή καλέστε στο 2610.24.30.23 και θα σας φέρουν ό,τι θέλετε όπου κι αν είστε!

Info:
Create
Ρ. Φεραίου 126
Τ: 2610 243023 (delivery 10:00-01:00)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά