Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σχέδιο εθελουσίας εξόδου εργαζομένων μελετά η Εθνική Τράπεζα

Σχέδιο εθελουσίας εξόδου εργαζομένων μελ...

Μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου προς το προσωπικό

Σε στάδιο μελέτης βρίσκεται το σχέδιο εθελουσίας εξόδου στην Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, στο προσωπικό της ΕΤΕ.

Όπως διαβεβαίωσε, το σχέδιο εθελουσίας θα πραγματοποιηθεί με προσεκτικό τρόπο, προκειμένου να εξυπηρετεί όλους όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν σ' αυτό.

Διευκρίνισε δε, ότι η εθελούσια υλοποιεί τις δεσμεύσεις της ΕΤΕ απέναντι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και πρόσθεσε ότι αυτή θα γίνει με γνώμονα την ελαχιστοποίηση της διαταραχής των τραπεζικών λειτουργιών.

Σχετικά με τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της τράπεζας, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη βελτίωση της παραγωγικότητας, στην ποιότητα του χαρτοφυλακίου, στην αύξηση των εσόδων και στην ψηφιακή αναβάθμιση.

Όπως εξήγησε μάλιστα, Εθνική θέλει να αυξήσει την αποδοτικότητα του λειτουργικού της μοντέλου, να απλοποιήσει τις διαδικασίες της και να χαμηλώσει το κόστος της.

Σχετικά με την ποιότητα του χαρτοφυλακίου, επισήμανε ότι η ΕΤΕ θέλει να ενδυναμώσει τις λειτουργίες χειρισμού των μη εξυπηρετούμενων δανείων και να αναζητήσει ευκαιρίες για πιο ριζικές, μακροχρόνιες και αποτελεσματικές λύσεις.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά