Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Η τελευταία παράσταση για τον Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα: Η τελευταία παράσταση για τον Ολυμπιακό

Στο ΣΕΦ κόντρα στη ΤΣΣΚΑ

Η ομάδα που πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ τις μεγαλύτερες στιγμές του την τρέχουσα δεκαετία, ο Ολυμπιακός, ανεβάζει απόψε (21.45) στο ΣΕΦ την τελευταία του παράσταση για την φετινή Ευρωλίγκα με αντίπαλο την πρώτη του ομίλου του θανάτου, την ΤΣΣΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν νωρίς την Πέμπτη και μαθηματικά από την οκτάδα, μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις και πλέον θα αγωνιστεί για την αξιοπρέπειά του και το τελευταίο ζεστό ευρωπαϊκό χειροκρότημα για φέτος από τον κόσμο του, που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ σε ένδειξη σεβασμού για όσα έχουν προσφέρει παίκτες και προπονητές.

Ταυτόχρονα καλείται να δώσει ώθηση για την απαιτούμενη αγωνιστική ανάκαμψη εν όψει των δύσκολων πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, τόσο στα ημιτελικά με την ΑΕΚ, όσο και στον τελικό με τον Παναθηναϊκό εφόσον όλα κυλήσουν όπως τα προγραμματίζει.

Ο δεδομένος αποκλεισμός της ομάδας θα δώσει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας στον Γιώργο Πρίντεζη που φυσικά δεν θα αγωνιστεί απόψε λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Ταυτόχρονα, θα δώσει χρόνο ένταξης στον Ματ Λοτζέσκι που επίσης θα μείνει εκτός αποστολής, αν και έχει μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

Η ΤΣΣΚΑ θα κάνει ένα δυνατό τεστ εν όψει των αναμετρήσεων με τον Ερυθρό Αστέρα στην οκτάδα.

«Στην τελευταία αγωνιστική του Τοπ-16 καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Έστω κι αν η πρόκριση αυτή τη στιγμή δεν είναι στα δικά μας χέρια, έστω κι αν την Πέμπτη τα αποτελέσματα δεν έρθουν όπως τα θέλουμε και δεν θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης, εμείς την Παρασκευή θα παίξουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και ενέργεια σ’ αυτό το παιχνίδι, να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που θα χαράξουμε και να κλείσουμε το Τοπ-16 με νίκη», τόνιζε πριν τα ματς της Πέμπτης ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: «Ακόμα και χωρίς ελπίδες πρόκρισης ξέρουμε ότι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να το κάνουμε για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και που όπως μαθαίνω θα είναι στο πλευρό μας και την Παρασκευή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports