Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το PALLAS ATHENA στους ρυθμούς του “Fashion Room Service”

Το PALLAS ATHENA στους ρυθμούς του “Fash...

Το Pallas Athena, Grecotel Boutique Hotel υποδέχεται την Tρίτη 5 Απριλίου 2016 την ανοιξιάτικη XXL εκδοχή του Fashion Room Service

Το Pallas Athena, Grecotel Boutique Hotel υποδέχεται την Tρίτη 5 Απριλίου 2016 την ανοιξιάτικη  XXL εκδοχή του  Fashion Room Service, την δημοφιλέστερη εκδήλωση μόδας της Αθήνας της δημιουργικής ομάδας του περιοδικού ΟΖΟΝ Raw.  Το λαμπερό design ξενοδοχείο του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στο Αθηναϊκό κέντρο θα υποδεχτεί 17 νέους fashion designers και brands, καθώς και επαγγελματίες από το χώρο της σύγχρονης τέχνης και του design.

Οι συμμετέχοντες δημιουργοί, που εστιάζουν στον ευρύτερο χώρο του Art & Design, παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ισάριθμα δωμάτια και υποδέχονται το πιστό κοινό του επιτυχημένου και μοναδικού αυτού θεσμού, που ανανεώνεται συνεχώς. Δοκιμάστε τις νέες συλλογές αγαπημένων σχεδιαστών και brands, γνωρίστε τους δημιουργούς τους και πάρτε μια πρώτη γεύση από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Μυηθείτε στον κόσμο της τέχνης με τις μοναδικές εικαστικές δημιουργίες shadow art του Τeodosio Sectio Aurea, τα χαρακτικά και τις ζωγραφισμένες πέτρες της Katarina Vasickova, την πρωτοπορία της τέχνης του Yiakou, θαυμάστε τα υπέροχα κοσμήματα του Νίκου Μπένου-Palmer, της Χριστίνας Μπραμπτή, των brands Bord De l' Eau, Bonvo Jewelry, τα ιδιαίτερα κοσμήματα  με βελονάκι της Αλεξάνδρας Βελέντζα, δοκιμάστε τα ρούχα των brands Cutcuutur, Art Love Knitwear, Vakinspire, Dakumata, την τέχνη της Ράνιας Ρεμούνδου πάνω σε φουλάρια, τα υπέροχα παπούτσια της Κωνσταντίνας Τζοβολού, τα Κyma Sandals, τις τσάντες Missirlou και ενημερωθείτε για το κίνημα του Fashion Revolution για την δημιουργία των ρούχων .

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.00 και τα δωμάτια παραμένουν ανοιχτά έως τις 23.00. Ένα μεγάλο πάρτι με θέα την φωτισμένη Πλατεία Κοτζιά θα ξεκινήσει από τις 20.30 και θα λήξει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την ABSOLUT να είναι παρούσα με απολαυστικά cocktails και μουσική με ιδιαίτερους χορευτικούς ρυθμούς που επιμελείται η ομάδα Homcore.com.

Grecotel Pallas Athena

Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα 10551

Τηλ. 210 3250900, [email protected]

www.grecotelpallasathena.com, www.grecotel.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά