Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Διατέθηκαν όλα τα περίπτερα της Westia 2016 - 130 συμμετοχές στην έκθεση Εστίασης και Αναψυχής

Πάτρα: Διατέθηκαν όλα τα περίπτερα της W...

Η διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 15.000 επισκέπτες

Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των εκθετών στην 1η κλαδική έκθεση Εστίασης και Αναψυχής στη Δυτική Ελλάδα Westia 2016, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, καθώς όλα τα διαθέσιμα περίπτερα της έκθεσης διατέθηκαν.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας ανακοινώνει σήμερα ότι ο στόχος που είχε τεθεί για την 1η κλαδική έκθεση Εστίασης και Αναψυχής στη Δυτική Ελλάδα, την Westia 2016, επετεύχθη. Παρά το γενικότερο οικονομικό κλίμα και τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, 24 μέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης, έχουν ήδη διατεθεί όλα τα διαθέσιμα περίπτερα, σε 130 εκθέτες από την Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά.

Πρόκειται, πραγματικά, για μια σημαντική επιτυχία όλων όσων εργάζονται για την καλή προετοιμασία και την οργάνωση της WESTIA 2016. Αλλά και μια απόδειξη ότι η έκθεση αυτή, η μεγαλύτερη, πλέον, εκτός Αθηνών κλαδική έκθεση Εστίασης, ήταν κάτι απολύτως αναγκαίο, κάτι που έλειπε από την περιοχή και που το φετινό πρώτο βήμα θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

Κατ’ αρχάς, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 130 εκθέτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Σύλλογο μας και την έμπρακτη στήριξη τους στην έκθεση.

Η Westia θεσμοθετείται από φέτος ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού όσων δραστηριοποιούνται στην εστίαση, στην αναψυχή, στον τουρισμό και σ’ όλη την προμηθευτική αλυσίδα αλλά και ως ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός για την Πάτρα, την Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Νότια Ιόνια Νησιά.

Θέλουμε να θυμίσουμε ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και θα ολοκληρωθεί την Δεύτερα 11 Απριλίου.

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τους 15.000 επισκέπτες και για τον λόγο αυτό προετοιμάζουμε μια σειρά παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων, με άξονα πάντα την Εστίαση, την Αναψυχή και τον Τουρισμό. Και ήδη δουλεύουμε πάνω σε καινοτόμες ιδέες που ανοίγουν νέους ορίζοντες και για την τοπική παραγωγή, όπως η παρουσίαση του ελληνικού πρωινού ή των ελληνικών cocktails.»

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: 130 εκθεσιακοί χώροι "έκλεισαν" στην κλαδική έκθεση WESTIA

Πάτρα: Φθηνότερα εισιτήρια από το ΚΤΕΛ για τους συμμετέχοντες στην έκθεση WESTIA 2016

Περισσότεροι από 120 εκθέτες και πάνω από 15.000 επισκέπτες αναμένονται στη Westia 2016

Πάτρα: Και ο ΟΛΠΑ στηρίζει την κλαδική έκθεση WESTIA 2016

Γιώργος Κοτοπούλης: "Με την έκθεση Westia 2016, στην Πάτρα, ενώνουμε τις φωνές μας οι μικροί της Δυτικής Ελλάδας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά