Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα η χορωδία του Πανεπιστημίου Taylor την Παρασκευή 25 Μαρτίου

Στην Πάτρα η χορωδία του Πανεπιστημίου T...

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία

To Μάρτιο του 2016, η Logos Music, υποδέχεται στην Ελλάδα την Dr. JoAnn K.Rediger και την 50μελή χορωδία του Πανεπιστημίου Taylor (Taylor Chorale) και το φωνητικό σύνολο “Taylor Sounds Chamber Ensemble”.

 

Η χορωδία αποτελείται από φοιτητές του Πανεπιστημίου και περιοδεύει δύο φορές το χρόνο. Πέρα από τις τακτικές περιοδείες εντός Η.Π.Α., η χορωδία έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχει δώσει παραστάσεις στη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Ρωσία και την Ελλάδα…

 

To Chorale έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής, από παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική, μέχρι φωνητικά jazzκαι spirituals ή μουσική έργων βραβευμένων με Όσκαρ.

 

Η περιοδεία της χορωδίας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει την καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Taylor με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς το Chorale έχει επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας άλλες δύο φορές (2003 και 2008).

 

Η προγραμματισμένη περιοδεία του στην Ελλάδα για το 2016 περιλαμβάνει συναυλίες στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Λάρισα, Κέρκυρα, Πάτρα και Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

 

Στόχος της περιοδείας της χορωδίας του Πανεπιστημίου Taylor, είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της πατρίδας μας.

 

Στην Πάτρα, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία (Κανελλοπούλου 72), την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 και ώρα 20:30.Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture