Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Αισιόδοξη και θετική μέρα για το ζώδιό σας, ιδανική για ταξίδια και περιπέτειες, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη φέρνουν ευχάριστες ερωτικές ή άλλες εκπλήξεις, αρκετή δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, χαρά αλλά και αίσθημα σταθερότητας. Καλή μέρα για να προχωρήσετε σε κάποια ανοίγματα. Εύνοια σε συγγραφή, διδασκαλία, σπουδές, νομικές υποθέσεις.

Αιγόκερως

Ξεμπλοκάρουν την ψυχολογία σας σήμερα οι θετικές όψεις της Σελήνης, οι οποίες σας ωθούν σε συνειδητοποιήσεις και βλέπετε ξεκάθαρα διάφορα πράγματα που σας ήταν κρυφά προηγουμένως – ιδανική μέρα για ψυχανάλυση και έρευνα. Νιώθετε μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή σας. Εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, χορηγίες, δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, οικονομικές συνεργασίες κλπ.

Υδροχόος

Κοινωνική κι ευχάριστη μέρα για το ζώδιό σας, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών και να δίνει την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει υπόσχονται ενθουσιώδες και καλό κλίμα σε όλες τις σχέσεις. Πιθανές και συναντήσεις-εκπλήξεις ή κάποια απρόσμενα μηνύματα και τηλέφωνα.

Ιχθύες

Πιθανόν να σας πιάσει μια μανία τακτοποίησης σήμερα, με την Σελήνη να τονίζει τον οίκο της παραγωγικότητας και της δουλειάς, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που είχαν μείνει πίσω. Εύνοια επαγγελματική, απρόσμενα έσοδα, στήριξη από άτομα εξουσίας. Εύνοια και σε θέματα υγείας και διατροφής.

Κριός

Ευκαιρία για παιχνίδι, εκδρομές, διασκέδαση και ωραίες δραστηριότητες σήμερα, σε μια μέρα πιο άνετη, όπου πιθανόν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη προσφέρουν αίσθημα σταθερότητας, φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις κι ενθουσιασμό, ενώ δίνουν εύνοια και στα ερωτικά.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη σήμερα τονίζει τον τομέα του σπιτιού, αναμένεται να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζει υπόσχονται ότι θα απολαύσετε την οικογένεια, τον χώρο σας και ωραίες στιγμές με τους δικούς σας. Τα συναισθήματα είναι πιο θετικά, απελευθερωμένα και σταθερά. Αναπόληση του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή, θετική και ζωηρή μέρα για το ζώδιό σας, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια αλλά και για μάθηση. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη φέρνουν ευχάριστες και απρόσμενες γνωριμίες και συναντήσεις ή τηλέφωνα και μηνύματα, ενώ οι σχέσεις γενικά έχουν περισσότερη σταθερότητα και αξιοπιστία σήμερα.

Καρκίνος

Εύνοια στα οικονομικά σας σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης, γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόσμενα έσοδα και μια στήριξη γενικώς, όπως επίσης και αίσθημα ασφάλειας. Γενικά υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα σήμερα, ενώ είναι πιθανές και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Ωραίες αγορές, δώρα, απόλαυση του φαγητού, της μουσικής, των αισθήσεων.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα εξωστρεφής, ζωντανή, στην οποία θα πάρετε πρωτοβουλίες ή και αποφάσεις. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει προσφέρουν αίσθημα σταθερότητας, ενώ είναι πιθανές και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Καλά πάνε τα ερωτικά, θέματα ταξιδιών και άλλοι προσωπικοί στόχοι. Αυξημένη ζωτικότητα, έμπνευση και αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Μια τάση απόσυρσης και ανάγκη για ησυχία και περισσότερο ύπνο μπορεί να υπάρχει σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και σας ωθεί σε απολογισμούς και ψυχολογικές καθάρσεις. Όμως οι θετικές όψεις που σχηματίζει υπόσχονται απελευθέρωση συναισθηματική και ξεμπλοκάρισμα – οι ώρες χαλάρωσης θα σας ανανεώσουν. Εύνοια σε τέχνη και πνευματικότητα.

Ζυγός

Θετική και κοινωνική μέρα, με τη Σελήνη να τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομάδες και συλλόγους, αλλά και να σερφάρετε αρκετά στο ίντερνετ και τα social media. Οι ευνοϊκές όψεις υπόσχονται ενθουσιασμό και ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις ή απρόσμενες συναντήσεις.

Σκορπιός

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας σήμερα αλλά και για την κοινωνική σας ανάδειξη, με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη να φέρνουν ευνοϊκές εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο ή με άτομα εξουσίας, ενώ σήμερα φαίνεστε πιο πολύ δημοσίως. Εκτός απ' την εργασιακή πρόοδο, αναμένεται και βελτίωση ή αίσθημα σταθερότητας στα οικονομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being