Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Επίδειξη δύναμης η ΑΕΚ στη Λάρισα

Κύπελλο Ελλάδας: Επίδειξη δύναμης η ΑΕΚ στη Λάρισα

Διέλυσε με 5-0 τη Λάρισα

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ, που διέλυσε με 5-0 τη Λάρισα στο «AEL FC ARENA» και προκριθεί άνετα ως πρώτη, με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια στον 7ο όμιλο.

Μαζί της πέρασε και η θεσσαλική ομάδα, αφού πριν το αποψινό παιχνίδι οι «βυσσινί» μετρούσαν επίσης 6 βαθμούς, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η περυσινή φιναλίστ Ξάνθη, αφού οι τρεις βαθμοί απέναντι στον Πανελευσινιακό, τον οποίο συνέτριψε επίσης με 5-0, ήταν μόλις οι πρώτοι της!

Στη Λάρισα ο Ντιέγκο Μπουονανότε έδωσε μια όμορφη παράσταση σημειώνοντας δύο εξαιρετικής ωραιότητας τέρματα, στο 41ο και 54ο λεπτό, ενώ σκόρερ χρίστηκαν επίσης και οι Τζεμπούρ στο 17΄, Βάργκας στο 88΄ και Μάνταλος στο 89΄.

Στην Ελευσίνα, οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν τα σπασμένα» για τον πρόωρο αποκλεισμό της Ξάνθης, που προηγήθηκε στο 43΄ με τον Καπετάνο από γύρισμα του Ντιμιτρόφ.

Στο 51΄ ο Ερέα διπλασίασε με πέναλτι, ενώ στο 79΄ ο Γκόμεζ έγραψε το 0-3 στην πρώτη επαφή του με την μπάλα. Στο 82΄ ήταν και πάλι ο Ερέα που έκανε το 0-4 με κεφαλιά και στο 88΄ ο Αλμέιδα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε και αυτό! Η Παναχαϊκή αγωνίσθηκε με βασικό επιθετικό τον τερματοφύλακα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports