Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗ-ΒΙΚΥ ΧΑΝΤΖΗ: ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ «ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ» ΣΤΟ CHRISTMAS FACTORY

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗ-ΒΙΚΥ ΧΑΝΤΖΗ: ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γελαστές και κούκλες στο χωριό του Αι Βασίλη

Eνα ωραίο στιγμιότυπο μας χάρισαν η πατρινή οικοδέσποινα του Christmas Factory στο Γκάζι Μαρία Κατσιμπέρη και η δραστήρια δημοσιογράφος του Alpha, Βίκυ Χαντζή. Φαντάζουν πολύ χαμογελαστές και λαμπερές, όπως αρμόζει στον παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο παιδότοπο που στήθηκε για τρίτη χρονιά στην Τεχνόπολη, προσελκύοντας πλήθος κόσμου με δράσεις, παιχνίδια, λιχουδιές και σκηνικό «χωριού» του Αι Βασίλη.

Η δημοσιογράφος εγκωμιάζει την προσωπικότητα της πατρινής αρχιτεκτόνισσας και διακοσμήτριας γράφοντας πως «δημιουργεί κόσμους» ενώ περιγράφει πως «δουλεύει ακατάπαυστα σε ένα μικρό γραφειάκι στο εργοστάσιο γλυκών, πίσω απο το Καρουσέλ». Ειδική μνεία και στο τρανταχτό γέλιο της Μαρίας: «Ξέρετε, αυτό το γέλιο που κρύβει δύναμη και τσαγανό μαζί. Το γέλιο των ανθρώπων εκείνων που έχουν τραβήξει σκληρό ζόρι στη ζωή και μπορούν δικαιωματικά πια, να γελάνε μαζί της» σημειώνει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook η δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως το Christmas Factory θα λειτουργήσει ως τις 6 Ιανουαρίου. Φέτος μικροί και μεγάλοι καλούνται με το γράμμα τους στο ταχυδρομείο του Αι Βασίλη, να κατασκευάσουν πελώρια κουβέρτα σε παραδοσιακό αργαλειό, να λάβουν μέρος σε παιχνίδια με ξωτικά, νεράιδες και καλικαντζαράκια. Εχουν στηθεί λαχταριστό εργοστάσιο με 5 καταστήματα της «Γλυκιάς Αγοράς», εργαστήρι χειροτεχνίας, φιλανθρωπικό και coffee shop.Φτιάχθηκε και E-Factory για να βιντεοσκοπήσουμε την χριστουγεννιάτικη ευχή μας και να μπει σε Facebook, Twitter, Instagram.Προγραμματίστηκαν καθημερινά θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσική από ωδεία, χριστουγεννιάτικες μπάντες, εμψυχωτικές ομάδες, ξυλοπόδαροι και πολλές μασκώτ. Η γενική είσοδος θα κοστίζει 5,5 ευρώ αλλά με επιπλέον 2,50 μέχρι και 9 ευρώ διασκεδάζεις και σε παγοδρόμιο, καρουσέλ, τρένο και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View