Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα το πρωί, μπορεί να υπάρξουν διάφορα εμπόδια, καθυστερήσεις, δυσάρεστα συναισθήματα, αλλά και θολούρα και σύγχυση. Καλύτερη θα είναι η υπόλοιπη μέρα, ενώ η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα ενισχύει τα έσοδά σας και βελτιώνει την ψυχολογία σας, ειδικά προς το βράδυ.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακά μπερδέματα κι εμπόδια μπορεί να υπάρξουν το πρωί, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις δυσκολίες στις μετακινήσεις. Μην δίνετε βάση σε υποσχέσεις. Η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα ωστόσο φέρνει κάποιες ευεργετικές γνωριμίες, βοηθά τη δικτύωση ήδη από χτες, ενώ φίλοι και γνωστοί παίζουν καλό ρόλο. Προχωρούν κάποια σχέδιά σας.

Υδροχόος

Με τη σύγχυση που προκαλεί το πρωί η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα, τις εξαπατήσεις και τις απώλειες στα οικονομικά. Ίσως δοκιμαστούν και κάποιες φιλίες μέχρι το μεσημέρι. Όμως η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι ευεργετική για τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα, ήδη από χτες. Παρασκηνιακή υποστήριξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη το πρωί συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, γι' αυτό θα υπάρχει αυξημένη τάση  φυγής, θολούρα, σύγχυση, και θα πρέπει να προσέξετε μπερδέματα κι εξαπατήσεις. Μέχρι το μεσημέρι πιθανά και εμπόδια στα επαγγελματικά, ή κάποιες σκληρές συμπεριφορές. Ωστόσο ευνοούνται τα ερωτικά σήμερα, και το βράδυ θα είναι γλυκό και ρομαντικό.

Κριός

Με υπνηλία, θολούρα, ίσως με κάποια μπερδέματα ξεκινά η μέρα με την σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και κάποιες αυταπάτες ή εξαπατήσεις. Επίσης μέχρι το μεσημέρι προσοχή σε εμπόδια και δυσκολίες σε σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Πιο ήρεμη η υπόλοιπη μέρα. Οικονομική κι επαγγελματική ενίσχυση.

Ταύρος

Ορισμένα μπερδέματα ή εμπόδια σε σχέδιά σας και σε οικονομικά ζητήματα είναι πιθανά το πρωί και θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις. Ωστόσο απ' το μεσημέρι θα βελτιωθεί το κλίμα και στην υπόλοιπη μέρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, ενώ το βράδυ θα είναι και αρκετά γλυκό κι ερωτικό. Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις.

Δίδυμοι

Προσέξτε τα μπερδέματα και τη θολούρα το πρωί, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί σύγχυση, ενώ υπάρχουν και κάποια εμπόδια ή σκληρές συμπεριφορές μέχρι το μεσημέρι – φανείτε πιο σοβαροί και υπεύθυνοι. Προσοχή επίσης σε ψέματα κι αυταπάτες. Η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα ωστόσο βελτιώνει τα εργασιακά και ενισχύει τα οικονομικά.

Καρκίνος

Ρομαντικό το κλίμα σήμερα, ειδικά το βράδυ, γιατί το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και “ατυχίες”, κυρίως στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές εργασίες, ή σε οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα τα ερωτικά, είναι καλή μέρα για φλερτ και μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και σε συνεργασίες.

Λέων

Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις και προσέξτε τις εξαπατήσεις σε οικονομικά κι ερωτικά μέχρι το μεσημέρι, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αυξημένες υποχρεώσεις σε σχέση με τα παιδιά. Πιο ήρεμη και εσωστρεφής η υπόλοιπη μέρα. Η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα δυναμώνει την ψυχολογία σας, βελτιώνει οικογενειακές σχέσεις και ενισχύει τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με σύγχυση, θολούρα, μπερδέματα και αυξημένες υποχρεώσεις, ενώ μέχρι το μεσημέρι προσέξτε και κάποιες σκληρές συμπεριφορές. Ωστόσο σήμερα η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι πολύ καλή για τα ερωτικά σας αλλά και για τυχόν συμφωνίες, συζητήσεις κι επαφές, αρκεί το πρωί να προσέξετε κάποια ψέματα.

Ζυγός

Το πρωί προσέξτε κάποια μπερδέματα και εμπόδια στον εργασιακό χώρο, στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ωστόσο σήμερα σχηματίζεται και μια θετική όψη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο κάνει μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σας, ήδη από χτες, ενώ ευνοεί και ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – πιθανόν οι δικοί σας να σας ενισχύουν.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα μια ευεργετική όψη με τον Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες βοηθά στο να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας, ενώ βοηθά επίσης και τυχόν επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα το πρωί είναι κάποια εμπόδια σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being