Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Είναι περίοδος τελειωμάτων στις σχέσεις και τις συνεργασίες μέχρι να περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας (5/12), ενώ τώρα με την αντίθεσή της με τον απότομο Ουρανό, πιθανόν αυτές τις μέρες να τελειώνουν ξαφνικά κάποιοι δεσμοί ή συνεργασίες. Άστατο το κλίμα και στο χώρο δουλειάς, ίσως με κάποια απρόοπτα, ενώ δεν λείπουν τα ξαφνικά έξοδα.

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα είναι μια όψη που αυτές τις μέρες φέρνει απομακρύνσεις σε φιλικούς κι αισθηματικούς δεσμούς ή και από ομάδες, ακόμα και απότομους χωρισμούς, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις αλλοπρόσαλλες και σπασμωδικές συμπεριφορές. Έχετε ανάγκη για ελευθερία, όμως αυτό τώρα μπορεί να κοστίσει στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Αρκετά άστατη για τις σχέσεις και τα οικονομικά είναι η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ξαφνικές απομακρύνσεις στις σχέσεις ή διακοπή δεσμών και συνεργασιών, όπως επίσης και έκτακτα έξοδα. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις με αυτή τη συναισθηματική αστάθεια που επικρατεί προς το παρόν.

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες με την ασταθή αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και ακυρώσεις σε ραντεβού, όπως επίσης και απρόοπτα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, αλλά και σε θέματα σπουδών και νομικών. Μια όψη που φέρνει ακόμα απομακρύνσεις σε σχέσεις, συγγενικές κι αισθηματικές, ίσως και απότομους χωρισμούς.

Ιχθύες

Απρόοπτα έξοδα παρουσιάζονται αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που γενικά προκαλεί αστάθεια, και συναισθηματική, γι' αυτό κιόλας μπορεί να υπάρχουν και απομακρύνσεις στις σχέσεις. Πιθανόν να σας αποκαλύπτεται η αλήθεια κάποιων πραγμάτων και να βλέπετε ότι οι αξίες ορισμένων ανθρώπων είναι διαφορετικές.

Κριός

Μια όψη που αναστατώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες κορυφώνεται σήμερα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει απότομες αντιδράσεις, απομακρύνσεις, ίσως και ξαφνικούς χωρισμούς. Παγώνει τα συναισθήματα και κάποιοι άνθρωποι σάς φαίνονται ξένοι. Μην αντιδράτε ωστόσο σπασμωδικά γιατί μπορεί να μετανιώσετε κατόπιν. Φέρνει επίσης έκτακτα έξοδα.

Ταύρος

Πιθανόν να τελειώνουν κάπως απότομα ορισμένες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ή μπορεί ακόμα να εκδηλώνονται απρόβλεπτες συμπεριφορές στο χώρο δουλειάς. Ασταθείς οι σχέσεις και η ψυχολογία σας γενικά, ενώ αστάθεια υπάρχει και στα οικονομικά. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού.

Δίδυμοι

Φιλικές κι ερωτικές σχέσεις παρουσιάζουν αστάθεια αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που προκαλεί απομακρύνεις και συναισθηματική ψυχρότητα, ή ακόμα και απότομους χωρισμούς. Επίσης μπορεί να διακόπτετε την επαφή σας με ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ή με ανθρώπους και ομάδες μέσα απ' το ίντερνετ.

Καρκίνος

Η κυκλοθυμία του ζωδίου σας έχει γίνει αρκετά έντονη αυτές τις μέρες με την ασταθή αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να αντιδράτε σπασμωδικά. Μια όψη που προκαλεί ακόμα και ξαφνικούς χωρισμούς και διακοπή συνεργασιών, ενώ παγώνει τα συναισθήματα. Ωστόσο βλέπετε πιο καθαρά ορισμένες σχέσεις. Προσοχή σε απρογραμμάτιστα έξοδα.

Λέων

Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και ταξίδια, όπως επίσης και απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις φέρνει αυτές τις μέρες η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Μια όψη που προκαλεί αστάθεια στις σχέσεις και πιθανόν να υπάρχουν απομακρύνσεις και χωρισμοί, τόσο σε αισθηματικές σχέσεις, όσο και σε συγγενικές κι επαγγελματικές.

Παρθένος

Είναι λογικό να παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο τα έσοδα δεν πάνε άσχημα. Μια όψη που προκαλεί ένα αίσθημα ανασφάλειας, ενώ ταράζει κάποιες ισορροπίες στις σχέσεις – δεν αποκλείονται και χωρισμοί, καθώς βλέπετε ότι οι αξίες κάποιων ανθρώπων είναι μακριά απ' τις δικές σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει τώρα δύσκολη όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει απότομες συμπεριφορές, αρκετή αστάθεια συναισθηματική, αποστασιοποίηση και ψυχρότητα, ακόμα και χωρισμούς. Αφήστε χώρο στους άλλους, μην πιέζετε καταστάσεις γιατί υπάρχει αυξημένη ανάγκη ελευθερίας. Διακοπή συνεργασιών. Έκτακτα έξοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being