Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

LONDON CHRISTMAS: "ΧΑΖΕΨΑΜΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΗARVEY NICHOLS, SELFRIDGES, HARRODS

LONDON CHRISTMAS: "ΧΑΖΕΨΑΜΕ" Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Disco, ζώδια και ποντικάκια

Οι φαντασμαγορικές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο έχουν εξελιχθεί σε διεθνές αξιοθέατο των ημερών, κάθε χρόνο πραγματικά μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Τα εμβληματικά πολυκαταστήματα συναγωνίζονται σε ευρηματικότητα, φαντασία και εκθαμβωτικά στοιχεία για να συναρπάσουν το διερχόμενο πλήθος και να κλέψουν τις εντυπώσεις στα media. Φέτος και πάλι τα κατάφεραν!

 

*Ξετρελαθήκαμε με το Harvey Nichols. Ο κορυφαίος shopping προορισμός του Knightbridge γέμισε χρυσόσκονες, μπλε, φούξια, ασημένιους και πράσινους φωτισμούς και κυρίως "ύψωσε" γιγαντιαία, τρισδιάστατα πρόσωπα υμνώντας το κίνημα της disco. O πελώριες φάτσες από 15000 πακέτα δώρων, αμέτρητα λαμπιόνια και led γυαλιά και μαλλιά περιστοιχίζονται από 60 καθρεφτένιες ντισκομπάλες και κούκλες ντυμένες από τα κορυφαία luxury brands του πλανήτη. Οπως γνωστοποιήθηκε το Studio 54 και οι θαμώνες του, ο Τζον Τραβόλτα στον "Πυρετό στο σαββατόβραδο" ενέπνευσαν τους δημιουργούς του ποπ "θαύματος"

*Στα Selfridges στην Μέκκα της κατανάλωσης επικρατεί το υπερβατικό και φουτουριστικό ύφος με ερέθισμα την αστρολογία. Ολος ο ζωδιακός κύκλος ξεδιπλώνεται σε 12 βιτρίνες με κούκλες "γαλαξιακών" στολιδιών . "Tαξίδι στα άστρα" αποκαλούν τις μοναδικές αυτές εικόνες οι βρετανικές εφημερίδες.

*Το αριστοκρατικό Harrods επιμένει στην αδυναμία του στα παιδικά και αστα τρυφερά, χαριτωμένα παραμύθια. Φέτος γύρισε κινηματογραφικό φιλμ με ποντικάκια και έστησε με θεατρικότητα και vintage διάθεση ένα σκηνικό του "μια φορά κι έναν καιρό". Βελουδένιες κουρτίνες, οπερατικά θεωρεία, κουκλοθέατρο, χοροί και απίστευτα παιχνίδια με κεντρικούς ήρωες τα πιο γλυκά ποντικάκια. Εχει αφιερώσει βιτρίνες σε Burberry, Balenciaga, Stella Mc Cartney, Bottega Veneta. Α.ΜΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View