Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Εκδήλωση για τον θηλασμό στην εργασία- "Ας το κάνουμε να πετύχει"

Πάτρα: Εκδήλωση για τον θηλασμό στην εργ...

Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου

Με μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στη Πλ. Γεωργίου το προσωπικό της Μονάδας Φροντίδας Μητέρας – Παιδιού (Μαίες, επισκέπτριες υγείας, παιδίατροι) του Π.Ε.Δ.Υ. ΑΓ. ΑΛΕΞΙΟΥ Πατρών, ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους και τίμησαν την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, σε μία κοινή έκκληση να ευαισθητοποιηθεί και να ενημερωθεί το κοινό της Πάτρας για την δημιουργία Φιλικών Χώρων για τη Θηλάζουσα Μητέρα ενώ παράλληλα διανεμήθηκαν ενημερωτικά έντυπα σχετικά με το δικαίωμα της εργαζόμενης γυναίκας να θηλάζει.

Με το ειδικό σήμα « ΝΑΙ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΘΗΛΑΣΜΟ », το οποίο σχεδίασε το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την ‘Αλκυόνη’ (Εθνική Πρωτοβουλία Προαγωγής του Θηλασμού) ένας χώρος θα χαρακτηρίζεται φιλικός για τη θηλάζουσα μητέρα και αναρτάται σε ειδική εφαρμογή app) του Υπουργείου Υγείας για τα κινητά, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να επιλέγει την επιχείρηση που καλύπτει τις ανάγκες της κάθε φορά.

"Θέλουμε τη θηλάζουσα γυναίκα απενεχοποιημένη και κοινωνικοποιημένη. Αυτό είναι το μήνυμα! Σ’ αυτήν την καμπάνια ενημέρωσης αρωγός μας υπήρξε ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία στο χώρο που μας παραχώρησε στη Πλ. Γεωργίου", σχολιάζουν σε σχετικής τους ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being